Éjjel, amikor fordultam, nagyon belehasított bal oldalon, a medencémnél, meg olyan érzés volt, mintha szét akarna szakadni. Mitől lehetett? 32 hetes vagyok.
Figyelt kérdés
2008. szept. 21. 11:11
1/4 anonim válasza:
Attól hogy már nagy a baba, nyom itt, nyom ott, és már nehéz vele mozogni. Az izmoknak nehéz ez a teher. SEmmi baj, nekem is volt ilyen, és meg is maradt egy darabig. A fura az, hogy szülés előtti hetekben tök jól voltam, minden ilyen panaszom elmúlt..:-)
2/4 anonim válasza:
Szia.Én már kezdem utálni az éjszakákat:)Túl sokat nem alszok ,nekem minden fordulásnál fáj ez az,húzodik itt is ott is:)És a párom elnevezett pingvinnek már:):)
Nyugi,minden ok..
Boldog babavárást
34hetes kismama
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Mostanában már én sem nagyon alszom éjszaka. :( Gyakran felkelek pisilni, és sehogy nem jó, sehogysem kényelmes, alig bírok fordulni és reggelre mindenem fáj :(
2008. szept. 21. 13:58
4/4 anonim válasza:
Szia!!!Én 33 hetes kismama vagyok nekem ez a probléma 26-27hetesen volt ,nagyon fájt a medence csontom ,alig bírtam fel kelni az ágybol meg néha megy mozdulni .el mentem az orvoshoz és mondtam neki mi a panaszom azt mondta hogy ahogy a baba fejlődik helyeszkedik ugy tágul a medence csont.MB6-ot kellet szednem rá és jo is volt használt.JO baba várást!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!