Ki mennyi pénzt költött összesen a babakelengyére mindent beleértve (babaágy, babakocsi, ruhák, légzésfigyelő, stb. )?
Figyelt kérdés
Előre összegyűjtöttétek rá a pénzt még terhesség előtt vagy apránként havonta a terhesség közben spóroltátok ki a babaholmik árát?2016. márc. 15. 16:27
11/18 A kérdező kommentje:
Jó is lenne 300ezret kapni. :-D
2016. márc. 15. 19:59
13/18 anonim válasza:
Annyira jo hogy mindenki gazdag aki gyereket vallal. :) Senki nem vesz hasznaltan semmit, mindenkinek tobb szazezres tetel a babakocsi, es a legtobb embernek meg az arakat se kell nezni. :) Utolso, hagyd is a vaterat, ott biztos nincs ennyi draga holmi. ;)
14/18 anonim válasza:
mi a babakocsit hordozóval együtt 52-ezerért vettük. A légzésfigyelőt kölcsön kaptuk, plusz a bébiőrt is de ha ezt is megkellett volna venni az kb 40-50-ezer forint. Ruhákra költöttünk olyan 30 ezret, ebben benne van a textilpelus, kifogó, nyálkendők, de vettünk sok használt ruhácskát is. Cumisüveg sterilizáló 4 üveggel együtt+ egy mellszívó volt 29.000.- Babaágyat pelenkázóval szintén használtan vettük 20.000.-ért Kellett venni a hordozóba szűkítőt, ez 5000.- pelus, popsitörlő, lázmérő, hajkefe és egyéb apróságok még 20.000.- A babakádat álvánnyal szintén használtan vettük, szuper állapotban összesen 3500.- ért, Sokat spóroltunk a használt dolgokon. A baba ágyneműt pedig anyukám varrta. Szüléshez még nekem vennem kellett 3 hálóinget mert nem volt egy sem. Biztosan van még ami nem jutott eszembe, de hirtelen ennyi. Mondjuk festéssel együtt egy olyan 200.000.- de sok minden van amit meg szerettem volna venni, csak nem engedhettük meg magunknak.
15/18 anonim válasza:
ja igen utolsó vagyok, ha magándokihoz jársz akkor az is elég sok pénz, havonta +ha csináltatsz kombináltat, az szintén, szülés, babafotózás sok sok sok pénz :D
16/18 A kérdező kommentje:
Hát igen... a magándoki rengeteg pénz... azt még bele se számoltuk.
2016. márc. 16. 13:02
17/18 anonim válasza:
Nálunk speciel lerakat lett a családból, ismerősöktől amint megtudták, hogy baba lesz. Kombi kiságyat kókuszmatraccal tesóméktól kaptuk, egy rakat ruhát mindenkitől, matracvédőt varrtam, ágyneműt szintén, meg egy csomó textilfélét, sapis törölközőt, függönyt, zsebes tárolót, mosható pelenka külsőket és belsőket, szerintem méterárura elköltöttem vagy húszezret. Bébiőrt vettünk, azt kilós játékboltban spontán, de a harmadiknak veszünk egy Motorolát, mert ez minden francra reagál, rémes. Babakocsit egy szép Gracot hordozóval, mózessel 35-ért, ruhából vettünk pár kombidresszt mert abból keveset kaptunk és mérethiányosan, egy sokfiókos fa komódot kapott (10e), lámpáit én készítettem, guims babahinta-bölcsőt varrtam, MAM cumisüvegeket úgy 3000 Ft értékben, két mellszívót - Jófogás kb. 5-6000/db (egyiket sem használtam sokáig), egy Medela Szoptanít-ot 5-ért ez sem jött be a lányomnak. A többi apró kis marhaságot DM-ben, itt-ott amikor megláttuk. Ebben benne vannak a zenélő bigyók, fellőgatós akármik, rágható, szorongatható hálótársak is. Összességében úgy vélem kb. 100.000-et így is sikerült elkölteni. Mi majdnem az egészet a végére hagytuk, nem akartuk addig kerülgetni a házban.
18/18 anonim válasza:
Hát, elég sokat mert mi nem kaptunk senkitől semmit.
Babaruhákat Mamas and Papasnál soktízezer, de nekem ezek tetszettek.
Babaágy 110 ezer plusz matrac 28 ezer.
Babakocsi mindennel együtt olyan 300 ezer.
Ezenkívül Angel care 30 ezer, babamérleg 16 ezer, nosiboo orrszívó 30 ezer. Cumik és egyéb játékok, pelenkák, ágyneműk szintén több mint százezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!