Hány szem Magneb6-ot szedjek és milyen egyéb vitaminok ajánlottak terhesség alatt?
Figyelt kérdés
5 hetes vagyok és néha görcsöl a hasam, mint mikor meg akar jönni. Olvastam neten, hogy MagneB6 jó erre.2016. márc. 15. 13:08
1/5 anonim válasza:
Magne b6 napi 3x1, 16.hettol Magnosolvra valtottam. A 12.hetig szedtem Femibiont, utana vasat (rossz verkep) es vegig d-vitamint (1.trim.verkep utantol vegig).
2/5 anonim válasza:
Orvosom szerint nem kell szedni magnéziumot (én is szedtem automatikusan), mert később, ha nő a méhed és görcsölni fog a has nagyon, akkor már nem hat a magnézium, mert fel van telítődve a szervezet. Így kb 2 naponta egyet azért beveszek, olyankorra érzem, hogy kéne. Folsavat, és valamilyen terhesvitamint még most kezdj el szedni, a babának a terhesség legelején nagy szüksége van a folsavra a velőcsőzáródási rendellenesség elkerülése végett.
3/5 anonim válasza:
Terhesvitamint mindenképp. Én azóta már vasat, magnéziumot orvosi javaslatra. De csak amikor mondta a doki.
4/5 anonim válasza:
Ha nem mondja a doki, ne kezdj magnéziumot szedni, pontosan azért, amit egy korábbi hozzászóló leírt: ha később kell, nem fog használni.
Az első terhességemnél egyáltalán nem szedtem. Most volt sajnos vérzés és akkor a korházban 3x2 MagneB6-ot egyből elrendeltek. Utána a dokim azt mondta, hülyeség volt elkezden, mivel görcs nem volt. Most csökkentjük vissza 3x1-re (jobb esetben 2x1 lesz a vége), pont azért, hgy később legyen "mozgástér", ha kell.
5/5 anonim válasza:
Nekem a 6. héttől feszült a hasam, és barnáztam is kicsit, ezért elkezdtem iszogatni napi 1 Magnesium-Sandoz peszgőtablettát, amitől mindkét tünetem elmúlt. Hozzáteszem, hogy ahogy elkezdtem inni, rá pár nap múlva mentem a dokimhoz, megkérdeztem és ezt jóvá hagyta, azt mondta, nyugodtan ihatom továbbra is. Most viszont a 13. héten kifejezetten a Magnerot-ot mondta, hogy szedjem, még a kiskönyvembe is beleírta :) Hiszek neki, mert jó orvos, így holnap megyek a patikába, beszerzem azt a Magnerot-ot :) A magne B6-on amúgy én is gondolkoztam, de mivel Femibiont is szedek, féltem, hogy együtt túl sok lenne a B6-ból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!