28 hetesen kevesebb kg vagyok mint a kezdősúlyom? Nem káros a babára? Szinte csak zöldségen és gyümölcsön élek.60kg-al estem teherbe, most 57 kg vagyok.
Figyelt kérdés
2016. márc. 14. 19:57
11/13 anonim válasza:
Hát pedig ez a 2 választásod van. Vagy változtatsz az étrendeden (és húst is eszel különben kicsinálod magad) vagy igen, hízni fogsz és ezt elfogadod. Egyébként mértékkel bármit ehetsz csak az nem mindegy miből mennyit. Én nem sanyargatnám magam, inkább szülés után kezdenék rengeteget mozogni hogy le tudjam adni, persze odafigyelve mit eszek, nem feltétlen fogyókúrázva...
12/13 anonim válasza:
Előző vagyok. Bocs ezt másik kérdéshez akartam, kérlek vedd figyelmem kívül a válaszom.
13/13 A kérdező kommentje:
A turót megpróbálom,őszintén,azt még nem próbáltam enni. Joghurtot is próbáltam,de visszafordul :(
Elején sokat hánytam,majd rájöttem,hogy a zöldségektől és gyümölcsöktől nem vagyok rosszul. De még csak a rántott zöldséges dolgok sem mennek. Utálok főzni is már,mert ha darabolom a húst,hagymát,vagy tojás ütök le stb,elfog a hányinger. Sokszór sótlan is amit főzök,mert nem tudok kóstolgatni. A csirkètől pl egyenesen kimenekülök a világból. Elmúlik még ez a rosszullét? :(
2016. márc. 15. 08:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!