Terhesen evett valaki házi kolbászt? Többi lent.
Figyelt kérdés
19 hetes uh-n derült ki, hogy több a magzatvizem, mint az átlag. Elküldtek genetikai vizsgálatra, megcsináltattuk a chorionbiopsziát, és TORCH vizsgálatot is kértek. Mindkettő eredményére várni kell még. Házi kolbászt kaptunk, és ettem is belőle, többször is, későn jöttem rá, hogy az csak füstölt, nincs megfőzve. Nagyon aggódok, hogy baja lehet ettől a babának. Van valakinek ezzel kapcsolatos tapasztalata?2016. márc. 14. 08:22
11/12 anonim válasza:
Bocs h idepofátlankodok de az auchanos füstölt pulykacombbal mi a helyzet? Múlt héten ettem de most megijedtem.
12/12 A kérdező kommentje:
Utolsó, ne ijedj meg! Amit boltban árulnak, azt vizsgálják, nem lehet baj!
2016. márc. 15. 07:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!