Petra19870715 kérdése:
Terhesség alatt ettetek, esztek füstölt húsokat? Szalámi, sonka, stb. én csak most hallottam hogy tiltólistásak! árthattam vele a magzatnak? Egyébként 28 hetes vagyok
Figyelt kérdés
2016. márc. 13. 18:48
11/15 anonim válasza:
Miért ne lenne a pizza meg a melegszendvics eléggé hőkezelt? Ezt nem értem. Azt megsütik, és amúgyse hasonlítsuk már össze a lisztet a nyers disznóhússal.
12/15 anonim válasza:
Nekem a dokim azt mondta, hogy nem szabad házit venni belőlük, hanem csakis ellenőrzött, boltit. Lehetőleg a felső polcról (=feltételezhetjük, hogy a drágább jobb minőségű, több húst tartalmaz esetleg, de persze ez nem mindig igaz). Én így cselekedtem, és ettem szalámit, sonkát is végig.
13/15 anonim válasza:
Szoval ezek nm terhesen is bajt okozhatnak? Hat nekem meg semmi bajom nm volt toluk....
14/15 anonim válasza:
Nem terhesen nem okoznak bajt mert például a toxoplasmosis-t sokan észre se veszik hogy átesnek rajta, egyszerű nátha tüneteket okoz, magzatra veszélyes nagyon. De nekem még macskáim is voltak egész életembe, tatár beefsteak meg minden évbe kötelező szilveszteri étel és még se estem át rajta, de nyilván nem terhesen fogok kockáztatni. Nem terhesen még férgességet okozhat a nyers hús és hal, erről meg biztos hallottál már, nem gyakori de előfordulhat .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!