Jm-uk kérdése:
Ures petezsak Az orvos szerint 6 hetes vagyok. Az uh nem mutatott mast, csak egy 12mm petezsakot, ami ures. Lehet ebbol baba?
Figyelt kérdés
Az orvos szerint korai megallapitani, egy het mulva ujabb uh. Az utolso menzim jan 25en volt, de nagyon rendszertelen. Az egy het egy orokkevalosagnak tunik:- (2016. márc. 13. 11:20
11/18 anonim válasza:
Menj el ultrahangra.Tudni szeretnénk hogy mi van veletek.
12/18 A kérdező kommentje:
Koszonom. UH szombaton.
2016. márc. 17. 07:41
15/18 A kérdező kommentje:
Ugy nez ki, csak elszamoltak. Szombaton volt szivhang es latni az embriot. Nagyon boldog vagyok. Meg mindig nagyon korai, de bizunk a legjobbakban!
Koszi mindenkinek a biztatast:-)!
2016. márc. 22. 07:59
16/18 anonim válasza:
na, látod, úgy jártál, mint én :)
18/18 A kérdező kommentje:
Sajnos a 10 hetben nem fejlodott tovabb az embrio. Missed ab. 2 mutet kellett, elso nem sikerult teljesen. De azota mar rendben vagyok, de az ember talan sosem teszi tul magat az ilyenen.
2016. aug. 6. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!