4 kereszt baktérium a vizeletben, az nagyon magas?
az állaga azért volt olyan, met valszeg keveset iszol és ne vagy elég sűrűn pisilni.
én megismételtettem volna a vizeletvizsgálatot, nála már volt, hogy téves eredményt hozott
Nincs olyan hogy toxikémia, max. toxéma van, de akkor fehérje van a vizeletben, nem baktérium, és már tünetek is vannak pl. magas vérnyomás, szóval ez téged nem érint.
Szedd be az antibiotikumot az megöli a bacikat a vizeletben és nem lesz gond.
De ahogy az első is írta azért is lehet ilyen sok baktérium a vizeletedben mert keveset ittál aznap ezért sűrű volt.
Szedd be az antibiotikumot, az orvosok tudják, melyik jó terhességben és melyik nem. Nekem kétszer volt eddig baktérium+fvs a vizeletemben, mindkétszer súlyos felfázásom volt (vagyis voltak tüneteim is), a vizeletem zavaros volt.
A toxémiában valóban fehérje van a vizeletben (nem pedig baci) és magas vérnyomással is jár. Meg ödémával. Emiatt nyugi.
27hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!