Hány hetes vagyok?
Figyelt kérdés
Február 9-én volt az utolsó menstruációm első napja. Most pénteken teszteltem pozitívat. Ovulációm február 25-én volt görbe alapján, nem tudom az számít e mikor volt ovu.2016. márc. 13. 08:02
1/4 anonim válasza:
4 hetes vagy. Mindig az utólsó menstruàciótól szàmoljàk, így nem szàmit az ovu.
2/4 anonim válasza:
4 het es 5 nap a menstruacio szerint. Az ovu alapjan csak 2 napos elteres van (4 het 3 nap), mivel ez keves, igy nem erdemes foglalkozni vele, max neked lehet szempont, hogy pl mensi szerint 6 hetnel ne menj orvoshoz, ha biztosan szivmukodest akarsz latni, hanem varj meg par napot. Max ilyen szempomtbol szamit ez a 2 nap az elejen.
Egyebkent uh-n az orvos ugyis latja majd meretbol, hogy mekkora a terhesseg, de altalaban csak akkor modositjak eszerint a datumokat, ha nagyobb az elteres (illetve dokitol fugg, van amelyik meg egy hetnel sem hajlando elterni a mensi szerinti szamitastol).
3/4 A kérdező kommentje:
Egyébként tegnap este feszült a jobb oldali petefészkemnél ez bajt jelenthet? :(
2016. márc. 13. 08:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!