Aki túl korán ment dokihoz, és a doki csak megvastagodott nyálkahártyát látott, nektek hány mm-es volt?
13, 6 mm és volt benne egy 1,4 mm-es felritkulás.
8 nappal később 8 mm-es petezsák, és "mintha lenne benne" szikhólyag is. ekkor tippeltek az orvosok valahogy 4-5 hét közé.
ilyenkor nyh-t már nem méregetnek, hiszen nincs jelentőssége.
csak egy kérdés ???
minek mentek el ennyire korán ???
mert amit olvasom másoknál is nem sok értelme van a 12 hét előtt elmenni ...
vetélés, a doki nem lát semmit, semmi vizsgálat nincs, se vérvétel, se más olyan amit fontos lenne ....
hogyan lehet egy vetélést megakadályozni ?
ha a tested veti ki akkor sehogy, ha genetikai rendellenesség van akkor érdemes megtartani ? vagy egyszerűen már testi dolog ???
házi orvoshoz 1x kell menni a terhesség alatt nincs előírva h mikor
védőnő is bőven elég a 12 héten menni
vérvételre is 11 hét pont megfelelő
nem teljesen értem h miért kell túlkontrollálni ezt a dolog (ismerőseim heti szinten járnak orvoshoz mintha a terhesség egy betegség lenne)
nem jobb ha esetleg elvetélsz és nem tudod h terhes voltál?
a vetélésnek oka van, nem meggátolni kell, hanem a köv terhességre az okot megszüntetni - nem ?
hmm nem támadok érdeklődöm ...
itt nálunk sokkal nyugisabb minden (külföldön élek)
negyed annyi vizsgálat nincs mint otthon ...
itt spec a 12 hétig nem kell sehova se menned
akkor van egy kivizsgálás és 3 hónap nyugi
aki ismerős otthon van azok mondom szinte hetente járnak
persze egy valag pénzért ...
Ha fejlodesi rendellenesseg miatt indul(na) meg egy veteles, az nem fog megmaradni gyogyszeresen sem. Viszont ha alacsony a progeszteronszinted, az embri egeszseges, akkor siman elvetelsz, ha nem szedsz gyogyszert, viszont gyogyszerrel konnyeden megakadalyozhato a veteles.
Ha ennek ellenre elvetelsz, valoszinuleg nem volt egeszseges a magzat.
Koszi a valaszokat!
#1 vagyok.
Én speciel azért mentem olyan korán orvoshoz, mert 2 év sikertelenség után éppen a műtétet akartuk megbeszélni, az ahhoz kapcsolódó uh-t csinálta volna meg, csak előtte ő ragaszkodott a teszthez. ha rajtam múlik, nem tesztelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!