Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki túl korán ment dokihoz,...

Aki túl korán ment dokihoz, és a doki csak megvastagodott nyálkahártyát látott, nektek hány mm-es volt?

Figyelt kérdés
Vagy ha esetleg megmérte akkor is, amikor már látszódott a petezsák is, vagy esetleg szívhang is volt, milyen vastag volt az endometrium?
2016. márc. 5. 10:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

13, 6 mm és volt benne egy 1,4 mm-es felritkulás.

8 nappal később 8 mm-es petezsák, és "mintha lenne benne" szikhólyag is. ekkor tippeltek az orvosok valahogy 4-5 hét közé.

ilyenkor nyh-t már nem méregetnek, hiszen nincs jelentőssége.

2016. márc. 5. 10:31
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

csak egy kérdés ???

minek mentek el ennyire korán ???

mert amit olvasom másoknál is nem sok értelme van a 12 hét előtt elmenni ...

vetélés, a doki nem lát semmit, semmi vizsgálat nincs, se vérvétel, se más olyan amit fontos lenne ....

2016. márc. 5. 12:11
 3/11 anonim ***** válasza:
46%
Hát kedves 2. Pont azért megy az ember olyan korán hogy az esetleges vetélést megakadályozzák vagy megelőzzék! Az pért a 12 hét előtt bőven el kell menni a 0. Vizsgálatra ugyanis a nőgyógyász ad papírt az élő terhességről ezzel tudsz menni a védőnőhőz aki kiadja a kiskönyvet, háziorvoshoz kell menni, vérvételre, plusz a 12. Hetes ultrahang, a kombinált szűréshez kellenek a papírok. Én egy előző vetélés miatt4+4hetesen mentem, egy héttel a pozitív teszt után és 5mm es petezsákot látott, kaptam duphastont, smit a 13. Hétig szednem kellett, és szerencsére minden rendben lett, most a 19. Hétben vagyunk és kislányunk lesz. Ami nem biztos hogy így alakult volna ha várok és csak a 12. Hét környékén megyek el orvoshoz.
2016. márc. 5. 12:23
 4/11 anonim ***** válasza:
29%

hogyan lehet egy vetélést megakadályozni ?

ha a tested veti ki akkor sehogy, ha genetikai rendellenesség van akkor érdemes megtartani ? vagy egyszerűen már testi dolog ???

házi orvoshoz 1x kell menni a terhesség alatt nincs előírva h mikor

védőnő is bőven elég a 12 héten menni

vérvételre is 11 hét pont megfelelő

nem teljesen értem h miért kell túlkontrollálni ezt a dolog (ismerőseim heti szinten járnak orvoshoz mintha a terhesség egy betegség lenne)

nem jobb ha esetleg elvetélsz és nem tudod h terhes voltál?

a vetélésnek oka van, nem meggátolni kell, hanem a köv terhességre az okot megszüntetni - nem ?

2016. márc. 5. 12:35
 5/11 anonim ***** válasza:
Terhesgondozást a háziorvos is végzi nem csak a nőgyógyász, legalábbis nálunk. Ultrahang beutalót is ő ad,,illetve vérvételre beutalót. Pl a vetélést progreszteron pótlással lehet megelőzni, nézz egy kicsit utána a témában mielőtt ennyire negatívan, támadóan állsz hozzá a dolgokhoz. Nem csak feltétlenül fejlődési rendellenesség miatt szakad meg egy terhesség!
2016. márc. 5. 12:44
 6/11 anonim ***** válasza:

hmm nem támadok érdeklődöm ...

itt nálunk sokkal nyugisabb minden (külföldön élek)

negyed annyi vizsgálat nincs mint otthon ...

itt spec a 12 hétig nem kell sehova se menned

akkor van egy kivizsgálás és 3 hónap nyugi

aki ismerős otthon van azok mondom szinte hetente járnak

persze egy valag pénzért ...

2016. márc. 5. 13:00
 7/11 A kérdező kommentje:

Ha fejlodesi rendellenesseg miatt indul(na) meg egy veteles, az nem fog megmaradni gyogyszeresen sem. Viszont ha alacsony a progeszteronszinted, az embri egeszseges, akkor siman elvetelsz, ha nem szedsz gyogyszert, viszont gyogyszerrel konnyeden megakadalyozhato a veteles.

Ha ennek ellenre elvetelsz, valoszinuleg nem volt egeszseges a magzat.

Koszi a valaszokat!

2016. márc. 5. 13:01
 8/11 A kérdező kommentje:
En havi egyszer jartam, szerintem ennyi kell, hogy lassak, minden ok-e.
2016. márc. 5. 13:03
 9/11 anonim ***** válasza:
33. napon mentem el akkor már 5 napja késett a teszt pozitív volt és 11mm nyálkahártyát látott. Azért mentem ilyen korán mert volt már egy vetélésem, és szerettem volna tudni, hogy jó helyen van e, persze nem látott még semmit.
2016. márc. 5. 19:13
 10/11 anonim ***** válasza:

#1 vagyok.

Én speciel azért mentem olyan korán orvoshoz, mert 2 év sikertelenség után éppen a műtétet akartuk megbeszélni, az ahhoz kapcsolódó uh-t csinálta volna meg, csak előtte ő ragaszkodott a teszthez. ha rajtam múlik, nem tesztelek.

2016. márc. 5. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!