Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Holnap megyek uh-ra! Drukkolja...

Holnap megyek uh-ra! Drukkoljatok nekem! 1hete voltam hasi uh ott még csak megvastagodott nyálkahártyát látott a doki! Az jo ha nem érzek különösebbet?

Figyelt kérdés
Nem akartam még orvoshoz menni mert 2 éve próbálkozunk és félek hogy nem marad meg! Azota csak feküdtem mert péntek este egy kis barnás folt volt a betétemen és megijedtem! Azota nincs hogy csak feküdtem! Dec.12 ota nem mensisem! Félek a holnaptol! De ugye attol a kis folttol nem kell megijedni? Azota inkább csak olyan szintelen vagy csak beképzelem hogy van!
2009. jan. 26. 13:44
 1/3 anonim ***** válasza:

szerintem ne idegeskedj!!!

nyugodj meg! holnap minden kiderül.az az egy csepp még szerintem nem nagy gond,de feltétlen szólj az orvosnak.

én ma voltam dokinál elöszőr nekem dec 10.én volt utoljára mensim. 17mm es petezsákot látott azt mondta 6 hetes vagyok! És DRUKOLOKK!!!!!!!!!!!!!:) hogy ki mit érez változó nekem ez az 1 terhességem fáj a mellem néha a hasamalja.ha nem fáj semmid akkor örülj neki van aki szerencsésebb és nem fáj semmije!!sok sikert!! remélem albérlőd van:)

2009. jan. 26. 13:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon aranyos vagy!Majd holnap kiderül minden de olyan nehezen jön el!
2009. jan. 26. 13:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Én drukkolok, de ne felejtsd el megemlíteni a dokidnak a pénteki barnázásodat! Lehet, hogy koraterhességi hormonprobléma és arra írnak fel gyógyszert ilyenkor.
2009. jan. 26. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!