Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Alig vagyok éhes, ez normális?

Alig vagyok éhes, ez normális?

Figyelt kérdés
29 hetes vagyok, és alig vagyok éhes. Enni is jóformán csak azért eszek, mert kell. Van egy kis súlyfeleslegem ami pluszba feljött rám. Ez az étvágytalanság ugye nincs rossz hatással a picire?

2016. márc. 11. 12:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha nem csökken a súlyod, és van súlyfelesleg rajtad, akkor nem lesz rossz hatással :). Ügyelj hogy amit eszel az egészséges dolog legyen, és hogy egyél zöldséget, gyümölcsöt is, nehogy vitaminhiányos legyél. És a biztonság kedvéért azért említsd meg az orvosnak a következő ellenőrzéskor.
2016. márc. 11. 12:15
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Változatosan eszem, főleg sok zöldséget. Még vörös meg lila hagymát is szendvicshez, pedig azelőtt ritkán vitt rá a lélek :D Meg a napi terhes vitamin.

:)

2016. márc. 11. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!