33 hetes vagyok és nagyon feszül az egész hasam, úgy érzem szétpattanok, és sehogy sem kényelmes, ez normális ennyi idősen?
Figyelt kérdés
Vékony testalkatú vagyok,és a méhem egyből a mellem alatt van, szinte csak úgy kényelmes ha egyenesen ülök vagy állok, de egyre kényelmetlenebb, aludni csak oldalt megy, de az sem kényelmes. Ennyi idősen nektek is ez van, vagy valami gond van nálam?2010. ápr. 2. 14:56
1/5 anonim válasza:
Nàlam ugyanez van,sokszor azt hiszem a gyerkem kinyomja a beleimet.És nagyon faj pont a mellem alatt jobb oldalt.Se feküdni,se ülni se jo.Ne aggodj,ez nem jelent rosszat,egyszerüen a baba megnött,alig van màr helye,nyomhat eg -egy ideget is,szülés utan minden elmulik,addig meg kitartas.Màsodjara élem meg,nem kellemes dolog,de vele jàr.
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ,és Te hány hetes vagy? Én azért ijedtem meg,mert az egész olyan kemény, és ez nem méh összehúzódás mert azt másmilyen.
2010. ápr. 2. 15:30
3/5 anonim válasza:
EPár napja érzem amit leírtál. Azóta intenzívebben krémezem magam. Én 36 hetes vagyok, de magas és széles csipőjű, lehet erért jelentkezett ez a tünet később. Nekem is magasabb széken jó ülni és egyenesen. Feküdni úgy szoktam, hogy kicsit hasfelé engedem magam oldalról. Én még jól alszom - de ez lehet alkati is.
Boldog babavárást!
5/5 anonim válasza:
Szia!Én 33+4hetes vagyok,nekem is feszül,majd szét csattan.
Pont tegnap voltam dokinál minden rendben van,csak kellemetlen.Egyébként érdekes ,mert mint az első válaszolónak,nekem is a jobb oldalt a mellem alatt fáj nagyon,és hiába mondtam állítólag semmi baja a pocimnak.
Úgyhogy szerintem ez a feszülés is már attól lehet ahogy nő a terhesség,és a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!