Kismamik milyen a napi étrendetek?

16. hétben vagyok, 1-1,5 kilót híztam eddig.
Napi 5 étkezés van.
Reggeli: 2 szelet rozskenyér + sonka, tojás, zöldség / zabkása fagyasztott bogyós gyümölccsel
Tízórai: abonett + cottage cheese / saláta / joghurt +gyümölcs
Ebéd: csirke vagy hal + zöldség és rizs köret
Uzsonna: ugyanaz mint az ebéd, csak kevesebb / saláta+tonhal vagy egyéb husi
Vacsi: valamilyen túrókrémes pirítós
Ezek mellett napi 2-3 liter folyadék, ami vagy víz vagy tea.
Cukros dolgokat kerülöm, teljeskiőrlésű vagy rozs kenyeret eszek, sok zöldség és sok fehérje.
Eddig is így étkeztem, most se változtattam rajta.
Néha rákapok egy két dologra, akkor azokat tudom falni, de szerencsére eddig csak olyan dolgok voltak, amiktől nem nagyon tudok hízni, szóval nem is fogtam magam vissza. (pl. kígyóuborka)

18 hetes vagyok, 6 kilót híztam.
diétázom :D sovány voltam, első után nagyon lefogytam, ezért ugorhatott meg annyira a súlyom, de nem bánom, még kell 1 kiló ahhoz, hogy elérjem egyáltalán a normál súlyomat.
naponta 6x eszem, kisebb mennyiségeket, kivétel az ebéd. nem mérem a ch-kat, mert jók a cukor értékeim, de mivel előzővel cukrom volt, ezért figyelnem kell, nem zabálok össze-vissza, de mértékkel eszem mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!