Hogy lehet így megnyugodni, enni?
Tegnap este a férjem elvágta körfűrésszel 3 ujját, összevarrták neki, és benn is fogták a kórházban. Infúziót kap, gyógyszereket. Megnézte ma egy kézsebész, azt mondta hogy rosszabbra számított (nem ő csinálta tegnap), a hüvelykujját levágta a körömig, mutatóujja rendben lesz azt mondták, csak kicsit sérült. A középső ujját összeroncsolta rendesen, de valószínű meg lehet menteni talán. Ha nem akkor csonkolni kell. Tegnap még nem bőgtem, de ma már nem bírom. Ő aggódik miattunk, munkája miatt (asztalos), hitel. Én meg itthon vagyok a 16 hós lányommal, aki hála Isten nem nagyon vett észre még semmit az egészből, jól eszik és vidám. És emellett 16 hetes ikres kismama vagyok. Hogy nyugodjak meg? Nem tudok enni. Tudom hogy a kicsik miatt kellene, de nem nagyon megy le semmi. Segítségem van, a hugom itt aludt az este is, de nem akarom mindig ugráltatni őket. Mit csináljak hogy ne bőgjek folyamatosan? Aki volt már hasonló helyzetben, hogy oldotta meg? Jobb lesz? Vagy ilyen lesz míg haza nem jön?
Féltem a piciket a pocimban, nagyon várjuk őket. És a kislányomat is.
Ha csak sírsz azzal nem oldasz meg semmit!Nyugodj meg!!!
Most csak rád számíthat férjed,lányod,pocaklakók:-)
Minden rendben lesz!És ha a hugod tud segíteni igenis kérd meg ez most olyan helyzet!
Köszi! Jól esik hogy írtok, kicsit erőt is ad. Tudom hogy most mindenki rám számíthat, és már egyszer abba is hagytam a bőgést, aztán megint elkezdtem most kicsit. Nem érdekel a pénz most engem sem, csak hogy senkinek ne legyen nagyobb baja mint most van. Pocak mozgolódik, érzem a kicsiket, eszegetek is már kicsit, jó itt olvasgatni, kicsit elterelni a figyelmem.
Még egyszer köszi nektek, tényleg erőt adnak, és helyre pofoznak a soraitok kicsit. Csak az estéket, éjszakákat éljem túl!
Nagyon nehéz lehet neked, de össze kell szedned magad a gyerkőcökért. Sok erőre és kitartásra lesz szükséged, de arra gondolj TE vagy nekik. Tudom nem könnyű.
8 hetes terhes voltam amikor a férjem kórházba került, nem részletezem milyen okból, de életveszélyes állapotban, ráadásul nem is itthon történt. Én meg tök egyedül egy teljesen idegen helyen, a nagyfiammal meg a pocaklakóval. Az orvos azt mondta sírjak amennyi jól esik, de ne előttük, előttük mosolyogjak mert belőlem merítenek erőt. Könnyű mondani, de baromi nehéz megcsinálni. De erősek vagyunk, hiszen mi vagyunk képesek életet adni!!! Mosolyogtam... éjjel sírtam mikor a gyerkőc elaludt. Végül mikor a férjem jobban lett én lettem kegyetlen rosszul, láz, hányás hasmenés napokig, azt mondták így jött ki rajtam a stressz, nemtudom. Túléltük, és azóta 1 hónapos egészséges a manóm, és minden rendben van.
Szóval sok ERŐT és KITARTÁST neked!!! Végül meglátod rendbe jönnek a dolgok!!!
Köszönöm mindenkinek! Már jobb kicsit, ettem is anyuéknál, most ketten vagyunk a kicsivel+pocak, ő már alszik, én is megyek nemsokára. Apa is megnyugodott, kapott olyan fájdalomcsillapítót ami használ is úgy tűnik, elvileg alszik már. Holnap megyünk utána, keddig tuti nem jöhet haza, de bíztatta a doki az ujját illetően, hogy megmaradhat. Jó volna, nagyon hiányzik!
Igen én vagyok aki érdeklődtem. Mi van a derekaddal utolsó? Remélem már jobban vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!