Várjuk együtt a babát?
Akik nem rég teszteltetek pozitívat, várjuk együtt a kis jövevényt :) Hogy nő a baba vizsgálatról vizsgálatra. Tapasztalatokat örömöket félelmeket megosztani.
Nekem van már egy 6,5 éves kisfiam Most itt a kis pocaklakó :) Vasárnap teszteltem pozitívat :) Most várom, hogy mehessek 2 hét múlva uh-ra
Ti hogy vagytok?
Évi
Szia Évi! Nekem egy 3,5 éves lánykám van, kb. egy hete tudom hogy jön a tesó :) Mára minden tünetemnek nyoma veszett, jövőhét végére kell mennem Uh-ra, nagyon izgulok :)
Te hogy viseled?
Szia!
Per pillanat a várakozást nehezen viselem...azon gondolkoztam, hogy el kellene menni egy magán uh-ra hátha ott profibb a gép mint az sztk-ban. Tünet feszít mind két oldalon a petefészkem meg nyilallgat. Sokat járok pisilni. már most...Hasam alatt is kezdem már a nyilallásokat érezni. jah és a cici fájás nem tudok hason feküdni mert olyan érzés mintha égen...
Te hogy viseled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!