17 hetesen nyugodtan használd, inkább az első 12 hétben nem javasolják. Jobbulást!
2016. márc. 9. 13:25
12/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Akkor mérsékelten marad a Nasivin.
(Az antibiotikum mellé Sinupret cseppeket szedtem, ami elvileg náthára is hat, de 2x is kihánytam, így inkább azt nem erőltetem.)
2016. márc. 9. 13:26
13/16 anonim válasza:
Igaz én most nem vagyok terhes, de náthás vagyok, az orrom szintén totál be volt dugulva mindig. Felnőttnek való orrspray nem volt itthon, de Nasic kisgyerekeknek igen (2-6 év). Abból fújtam, igaz kicsit többet és segített, nem először. Nasivint nem szeretem, szerintem nem a legjobb orrspray. Rhinospray Plus valóban szuper, de terhesen nem ajánlott, mint semmilyen orrspray. De mint valaki írta, ha nem állandóan használod, akkor inkább, mint szenvedj. A betegség többet árt a babának, mint az orrspray. Tengervizesek nem érnek semmit, csak megelőzésre jók, illetve hogy fellazítsák a váladékot.
2016. márc. 9. 13:32
14/16 anonim válasza:
Szia! 9 hetesen engem is jól elkapott ez a náthás, influenza-szerű vírus.. Antibiotikumot írattam én is a biztonság kedvéért, de nem szedtem be, mert nem ment fel a lázam. Neked van lázad? Az egyik olyan orrspray, amit lehet terhesség alatt használni, az Afrin. Én a Comfort mentholt használom. Persze ezt is csak az előírásnak megfelelően, nem nyakló nélkül fújni, de néha életmentő egy-egy fújás. Ami nekem még sokat segített, az a valódi gyömbérből készített tea. Jobbulást Neked!
2016. márc. 9. 14:14
15/16 A kérdező kommentje:
Köszi!
37.9 volt, akkor mondta a háziorvos, hogy szedjem az ab-ot, nehogy feljebb menjen.
Fújtam be Nasivint 2 órája, azóta nem volt dugulás szerencsére. Este még megkísérlem, aztán reggelre meglátom, hogy alakul.
2016. márc. 9. 15:38
16/16 mi a fene válasza:
Kamillás inhalálás, vagy borogatás.aztán hadd jööjön ki, ami akar.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!