Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Náthára mit lehet használni...

Náthára mit lehet használni terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Éjszakák óta nem alszom az orrdugulás, vizes orrfolyás miatt, de sajnos napközben, nem fekvő helyzetben is el van dugulva, mind2 oldalt.

Sterimar, orvos által felírt mentolos orrkenőcs sajnos nem ér semmit.

(Olyan válaszokat, hogy "nekem bevált a Sterimar" meg hasonlók nem szeretnék, mivel azzal sajnos most nem leszek előrébb...)

Ki mit használt, ami rövid időn belül segített?

2016. márc. 9. 12:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
17 hetesen nyugodtan használd, inkább az első 12 hétben nem javasolják. Jobbulást!
2016. márc. 9. 13:25
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Akkor mérsékelten marad a Nasivin.

(Az antibiotikum mellé Sinupret cseppeket szedtem, ami elvileg náthára is hat, de 2x is kihánytam, így inkább azt nem erőltetem.)

2016. márc. 9. 13:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Igaz én most nem vagyok terhes, de náthás vagyok, az orrom szintén totál be volt dugulva mindig. Felnőttnek való orrspray nem volt itthon, de Nasic kisgyerekeknek igen (2-6 év). Abból fújtam, igaz kicsit többet és segített, nem először. Nasivint nem szeretem, szerintem nem a legjobb orrspray. Rhinospray Plus valóban szuper, de terhesen nem ajánlott, mint semmilyen orrspray. De mint valaki írta, ha nem állandóan használod, akkor inkább, mint szenvedj. A betegség többet árt a babának, mint az orrspray. Tengervizesek nem érnek semmit, csak megelőzésre jók, illetve hogy fellazítsák a váladékot.
2016. márc. 9. 13:32
 14/16 anonim ***** válasza:
Szia! 9 hetesen engem is jól elkapott ez a náthás, influenza-szerű vírus.. Antibiotikumot írattam én is a biztonság kedvéért, de nem szedtem be, mert nem ment fel a lázam. Neked van lázad? Az egyik olyan orrspray, amit lehet terhesség alatt használni, az Afrin. Én a Comfort mentholt használom. Persze ezt is csak az előírásnak megfelelően, nem nyakló nélkül fújni, de néha életmentő egy-egy fújás. Ami nekem még sokat segített, az a valódi gyömbérből készített tea. Jobbulást Neked!
2016. márc. 9. 14:14
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszi!

37.9 volt, akkor mondta a háziorvos, hogy szedjem az ab-ot, nehogy feljebb menjen.

Fújtam be Nasivint 2 órája, azóta nem volt dugulás szerencsére. Este még megkísérlem, aztán reggelre meglátom, hogy alakul.

2016. márc. 9. 15:38
 16/16 mi a fene ***** válasza:
Kamillás inhalálás, vagy borogatás.aztán hadd jööjön ki, ami akar.
2016. márc. 10. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!