Náthára mit lehet használni terhesség alatt?
Éjszakák óta nem alszom az orrdugulás, vizes orrfolyás miatt, de sajnos napközben, nem fekvő helyzetben is el van dugulva, mind2 oldalt.
Sterimar, orvos által felírt mentolos orrkenőcs sajnos nem ér semmit.
(Olyan válaszokat, hogy "nekem bevált a Sterimar" meg hasonlók nem szeretnék, mivel azzal sajnos most nem leszek előrébb...)
Ki mit használt, ami rövid időn belül segített?
Bioparox!
nálunk abszolút lap gyógyszer a gyerknél is, nálam is.
36 hetes terhesen ezt javasolta a gégész (és ha ez nem jön be, majd akkor visszatérünk rá... de bejött)
1: Épp arra írtam, hogy sajnos ami van, nem ér semmit.
2: Az van itthon, az előző megfázásomnál használtam is, viszont mivel most írtak fel antibiotokumot, azt mondta a doki, a 2 együtt sok lenne, így nem tudom, merjem-e. Bár erősen gondolkodom rajta...
ha kaptál ab-t, akkor meg mást nem nagyon tudsz, mint türelmesen kivárni, hogy hasson. 2-3 nap után érezhetőnek kell, h legyen.
nasivin jó lehet amúgy, illetve ha csak orrdugulásra kell, akkor a rhinospray plus a legkirályabb. de ezt nem tudom, hogy lehet-e terhesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!