Félek! Ugye nincs baj?
Figyelt kérdés
15 hetes vagyok.Ma ablakot pucoltam, mert kellett már nagyon.Sokat nyújtózkodtam, de amint végeztem, lepihentem.Kb. egy fél óra múlva mindjárt megjön érzésem lett.Most már tűrhető, de nagyon meg voltam ijedve, mert ezt kb. a 10. hét óta nem éreztem.Ez bajt jelent?Nem barnáztam, véreztem egyszer sem amióta terhes vagyok.Ugye nem lesz késői vetélésem?2010. ápr. 2. 12:16
1/4 anonim válasza:
szerintem csak lehet megerőltetted magad. pihenj le és nyugodj meg. máskor hívj segítséget ablakpucoláshoz, házimunkához, vagy oszd be és ne egy nap alatt csinálj meg mindent.
ha pár nap múlva nem múlik el és még izgulsz menj el a dokihoz, de nem lesz semmi baj.
Jó pihenést.
2/4 anonim válasza:
Ne aggódj, de ne is strapáld agyon magad. Ilyen esetben vegyél be Magne B6-ot, az segít.
3/4 anonim válasza:
Szia,
Valóban, a Magne B6 segít ilyenkor, napi 3*2 szemet lehet szedni belőle.
4/4 anonim válasza:
A sima 500 mg-os magnesium citri jobb. Ráadásul 312 forint. Igaz, csak 10 db, de ha nem kell folyton szedni elég hatásos. Az elején én feleztem. A magne B6-tól hányingerem volt folyton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!