Valakivel már előfordult hogy abortusz után szeretet volna kisbabát de nem lehetett neki? Mai világban mennyire befolyasolja az abortusz azt, hogy egypar ev mulva megint teherbeessek?
Figyelt kérdés
2016. márc. 9. 00:01
11/13 anonim válasza:
Tanáromnak volt,nem sikerült utána teherbe esni csak lombikkal,azóta sem tud teherbe esni. Ha pár év múlva jöhetne a gyerek most miért ölnéd meg??
12/13 anonim válasza:
ugyan nem abortusz, de mivel technikailag ugyanaz, leírom. nekem 2 missed ab műtétem volt, mégis sikerült gyorsan teherbe esnem. aztán volt egy műtétel befejezett vetélésem, utána is könnyen ment a teherbe esés. mindkét terhességemet indítani kellett zárt méhszáj miatt
13/13 anonim válasza:
Nekem volt 2013 májusába abortuszom fejlődési rendellenesség miatt de 2014 január 10.én pozitivat teszteltem!
Veszélyeztetett terhes voltam de kisfiam egészséges most várjuk a kistesót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!