13 hetes terhesen barnázás?
Figyelt kérdés
13 hetes kismama vagyok,ma délután már kétszer barnáztam.Egy hónapja ,9 hetesen szintén volt ilyen,akkor kaptam progeszteron pótlást,a 12.hét első napján elfogyott,ma egy hete.Nem tudom bemenjek-e orvoshoz,vagy lehet attól van,hogy most jönne meg a mensenem,illetve hogy a placenta mellső falon tapad,mélyen?2016. márc. 7. 15:03
1/9 anonim válasza:
Azonnal orvos. Terhesség alatt semmikor, semmilyen vérzés nem normális.
2/9 anonim válasza:
Szerintem is orvos, főleg ha már volt is ilyen problémád, amit "kezeltek".
3/9 anonim válasza:
Lehetséges, hogy a méhlepény most veszi át a szerepét, vagyis folyamatban van, és lehet hogy nem kellett volna abbahagyni a 12. hét elején a progeszteront, vagy csak nagyon fokozatosan. Folyamatosan hagytad el, vagy egyik napról a másikra?
4/9 anonim válasza:
Én ugyanígy jártam,6 hetesen kezdtem szedni a Duphastont, majd 12 hetesen fokozatosan ( !! ) abbahagytam, de mégis valamiért barnáztam.Azonnal kórházba mentem és benn is fogtak 1 hétre, mert a hematóma ami a pici mellett volt még nem szívódott fel.Inkább te is menj be.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,bejöttem a kórházba.Először azt mondta az orvos,hogy minimális a maszatolás,ír Duphastont és hazaenged.Aztán azt mondta,ha gondolom maradhatok,holnap megnéznek UH-n is. Így maradtam,kibírom ezt a pár napot,csak minden rendben legyen.
2016. márc. 7. 19:35
7/9 anonim válasza:
Szia! Na volt ultrahang?mit mondtak?
8/9 A kérdező kommentje:
Szia!Igen volt. A baba rendben van,egy hét alatt nőtt 14mmt. Reggel nem volt maszatolásom,de délelőtt egy kevés barnás folyás csurgott a wc-be amig pisiltem. Azóta megint semmi.Majd ha jön orvos megkérdezem,nem-e a ciszta ürül,mert 1 hete 48mm volt,most 40mmt mértek.Remélem minden rendben lesz! Köszönöm az érdeklődést! :)
2016. márc. 8. 13:52
9/9 anonim válasza:
Kitartás, örülök hogy semmi gond! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!