Elsősorban azokat a Kismamikat kérdezném, akik 5 hetesen voltak UH-on. Nektek mit látott a Doki?
Figyelt kérdés
Nálam UM: 01.29. 11mm méhnyálkahártya, 14mm sárgatest, picit nagyobb és puhább méh..... ugye ez alapból terhességre utal?! Viszont: "jelenleg petezsák sem méhen belül, sem méhen kívül nem látható".... aggodalmam, hogy ilyenkor már (5 hetesen) illene látszódni már a petezsáknak..... vagy mással is volt ilyen? Nektek mit mutatott az UH 5 hetesen?2016. márc. 6. 09:41
11/13 anonim válasza:
Én olvastam, h ideje korán nem látszik, így 8 hetesen mentem dokihoz. Így nem is aggódtam. Szerintem te se tedd, feleslegesen ne stresszelj.
Várj türelemmel, minden rendben van.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm Neked is! 😊
2016. márc. 7. 08:10
13/13 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj az én dokimnak pl nagyon jó gépe van ezért is látott mindent,de a barátnőmnek nem látott semmit még 6 hetesen sem egy másik orvos másik géppel,most pedig már 16 hetes terhes. Ne ijedj meg,visszamész később és kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!