Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elsősorban azokat a Kismamikat...

Elsősorban azokat a Kismamikat kérdezném, akik 5 hetesen voltak UH-on. Nektek mit látott a Doki?

Figyelt kérdés
Nálam UM: 01.29. 11mm méhnyálkahártya, 14mm sárgatest, picit nagyobb és puhább méh..... ugye ez alapból terhességre utal?! Viszont: "jelenleg petezsák sem méhen belül, sem méhen kívül nem látható".... aggodalmam, hogy ilyenkor már (5 hetesen) illene látszódni már a petezsáknak..... vagy mással is volt ilyen? Nektek mit mutatott az UH 5 hetesen?
2016. márc. 6. 09:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mèg nekem sem látszott 5 hetesen petezsák de rá 4 napra igen.
2016. márc. 6. 09:45
 2/13 A kérdező kommentje:
köszönöm, ezt bíztató! :-) 1 hét múlva kell mennem, remélem, nálam is már látszik akkor.... már aggódtam, hogy nem-e csak kémiai terhesség, vagy esetleg méhen kívüli? :-(
2016. márc. 6. 09:48
 3/13 anonim ***** válasza:
4 mm-es petezsákot, amit a gép 4 hetes terhességnek számtott (igaz, rá volt írva: +/-1 hét). A 8. héten már a gép szerint is 8 hetes volt.
2016. márc. 6. 10:20
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekem petezsákot,szokhòlyagot,embriòt és dobogott a szìve 5 hét 3-4 napos volt kb. De pl barátnőmnek csak 7 hetesen látta ezeket.
2016. márc. 6. 10:23
 5/13 anonim ***** válasza:
Nekem csak petezsákot látott, de rá három hétre már ott volt az embrió is dobogó szívvel :)
2016. márc. 6. 10:29
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm Lányok! Akkor ezek szerint jogos az aggodalmam.... lehet, hogy elkezdődött valami csak megállt a fejlődésben? Vagy méhen kívüli? Van 8db pozitív tesztem (utolsó tegnap reggel), tünet csak a mellfeszülés....vérzés, barnázás nincs.... huhh, de szeretnék már legalább 1 héttel előrébb lenni és tudni valamit :-(
2016. márc. 6. 11:00
 7/13 anonim ***** válasza:

4-5 hetesen voltam elöször. Petezsàkot benne az embriot, szikhólyagot, hàt mindent amit kellett gondolom.

De ne keseredj el sok mùlik az orvos gèpèn is, èn Belgiumban èlek, itt olyan cuccok vannak, hogy nem csoda, hogy làtnak mindent. Nem lesz semmi baj :) Vàrj egy hetet vagy kettöt ès menj el ùjra.

2016. márc. 6. 12:31
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm Neked is! :-) Hát, benne van a pakliban az is, hogy elavultabb az UH gép, amivel nézett..... nem tudom!? :-(
2016. márc. 6. 12:44
 9/13 anonim ***** válasza:
5+3 hetesen 10mm petezsák, 3.3mm szikhólyag, és mintha már pulzált volna a szíve.
2016. márc. 6. 13:09
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm Neked is! :-) Gratulálok minden kedves Anyukának! :-) Akkor szerintetek benne van az is pakliban, hogy mégsincs baba? Vagy van ilyen, hogy ennyire későn mutatja magát? Csak őszintén, ne kíméljetek! Jobb ha most még nem teljesen élem bele magam, mint hogy később koppanjak :-(
2016. márc. 6. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!