Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szent Imrében szeretnék...

Szent Imrében szeretnék szülni, hogy kezdődik ott a terhesgondozás?

Figyelt kérdés
Konkrétan az a kérdésem, hogy nincs orvosom, de a Szt Imrében szeretnék majd szülni. Egyelőre 8 hetes vagyok, most kell majd menni az első laborra. Kérdés, hogy hogyan kell bejelentkezni a kórházba, kihez? Kell időpontot kérni vmi telefonszámon???
2010. ápr. 1. 20:41
 1/4 anonim ***** válasza:

a rendelő a Fehérvári úton van. Ott jelentkezz be valamelyik dokihoz. Szt.Imrében ügyeleten szeretnél szülni? vagy fogadott orvosnál? (Ha ügyeleten szeretnél, akkor Dr.Horváth Ferencet ajánlom terhesgondozásra. Egy nagyon emberséges doki, türelmesen válaszol minden kérdésre, de szülést nem szokott már vezetni. Rossz pont, hogy elég hosszú a várólistája. Ha fogadott dokit szeretnél, akkor én Dr.Zsigmond Tamást javaslom, én nála fogok szülni, egy fiatal, nagyon segítőkész orvos. Viszont magánrendelésre fog hívni onnantól, amikor felkéred szülészorvosodnak. Nála nem hosszú a várólista, mert még nem sokan ismerik. És még jókat hallotam Dr.Amreinről is. A Csbafiról viszont nagyon rosszakat.)

a rendelésre telefonon is bejelentkezhetsz, keresőbe írd be, hogy "gyógyír", kidobja a XI.kerületi rendelőt.

boldog babavárást!

2010. ápr. 2. 07:40
 2/4 anonim ***** válasza:

sziasztok! én is XI. kerületi vagyok. mi még csak tervezzük a babát. előző válaszoló: leírod pár mondatban, hogy, hogy zajlik az egész? most először menjek a fehérvárira, ott kivizsgálnak gondolom. és ha pozitív a teszt, akkor is oda kell mennem a dokimhoz? (Dr. Balogh Tibor, sajnos szülést nem vállal) járhatok majd hozzá terhesgondozásra, ha másnál fogok szülni?

bocs, hogy offolok, ha nem szeretnél, nem válaszolsz

2010. ápr. 2. 09:42
 3/4 anonim ***** válasza:

én is akkor kezdtem a Fehérvárira járni, amikor terveztük a babát. Legalább megcsinálja a kötelező szűréseket, még előtte. Természetesen járhatsz máshoz terhesgondozásra, mint akinél szülni fogsz. Sőt, így még az ügyeletes orvosnál is szülhetsz, ha akihez jársz, nem vállal szülést (így nem kínos, hogy máshoz mész).

Felhívod a rendelőt, kérsz egy időpontot ahhoz, akit kinéztél, és akkor mész a dokihoz, amikor vár.

2010. ápr. 2. 10:49
 4/4 anonim ***** válasza:
köszönöm szépen :)
2010. ápr. 2. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!