10 hetes terhes vagyok elkezdtem barnázni éjjel elmentünk az ügyeletre ott ultrahanggal megvizsgáltak és nem találtak semmi bajt. De borzalmasan félek, mi lesz ebből?
Szió.Barátnőm 8hetes volt mikor erősen vérzett,kapott gyógyszereket és minden rendben lett,azóta 5hónapos a kisfia.Másik barátnőm szintén így járt és az ő fia is már 2hónapos.Ha az Uh-n minden rendben volt próbálj nyugodt lenni és nagyon sokat pihenj most.
29hetes kismami
Nekem elég sokáig volt barnázásom utoljára a 12. héten.
amig nem sok, nem fáj sehol és nem élénk piros addig szerintem ne aggódj.azt mondják attól is lehet, hogy huzódik a méh.
én is minden másnap az ügyeleten voltam, de mindig mindent rendben találtak.
Javaslom a c-vitamint! (500mg-osat napi 2x)
én is szedem amióta terhes vagyok.
Boldog Babavárást.
14 hetes kismama.
Én ugyan igy jártam,csak barnáztam,15perc mulva a korházban votunk,minden oké volt.6hetes voltam
De sajna másnap du elvetéltem.
Nagyon vigyázz magatokra.
Nekem is volt 8 hetesen egy elég kemény vérzésem és én már egy vetélésen is túl vagyok. De szerencsére minden rendben van és ma már 28 hetesek vagyunk. Vigyázz magadra, pihenj sokat és ne izgulj az sem tesz jót.
Boldog babavárást:)
Szia!
Nekem a 7-10. hétig minden este 10-11 óra között megjelent egy barna folt. Bevérzést is talált a doki az uh-n, de nem lett belőle semmi gond. Gyógyszert sem kaptam. Hormonváltozás is okozhatja. A barátnőmnek egészen a 16. hétig tartott, neki már adtak gyógyszert rá. Ne aggódj! Ahogy előttem írták, ha nem görcsölsz, akkor abból egyáltalán nem biztos, hogy baj lesz.
szia!
Amíg nem vörös, addig ne aggódj. Nekem a nődokim előre felkészített, hogy lehet, hogy lesz barnázás, ne rohanjak a kórházba egyből, írt is fel rá valamit (szerencsére nem volt rá szükség eddig). (Alacsony sárgatest hormonszám miatt lehet, vagy valami hasonló).
Sokaknak van barnázása.
A legfontosabb, hogy ne stresszelj (neked se jó, meg a babónak se), és ha tudsz, pihenj sokat!!
Ne aggódj, az esetek kis százalékában lesz ebből komolyabb gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!