Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Beágyazódáskor görcsölés?

Beágyazódáskor görcsölés?

Figyelt kérdés
7.dpo-n vagyok és egy óra hosszáig nagyon görcsölt a hasam, mint mielőtt megjön. Máskor sose volt még ilyen, csak mensikor.

2016. márc. 3. 18:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem 7-8-9. dpon szinte folyamatosan görcsölt a hasam egyébként nekem is csak menzeszkor szokott max egy nappal előtte. Pozitív lett a teszt.

Korábban is volt ilyen de akkor megjött. De pont ilyen volt utólag szinte biztos vagyok benne, hogy az egy kémiai terhesség volt. Mivel nem teszteltem sose derül ki.

2016. márc. 3. 18:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Csatlakozom, 7-8. dpo-n görcsölt a hasam, fájt a derekam. Folyamatosan szurkál a petefészkem, amelyikben az érett tüsző volt. Tesztelni még nem mertem, de missed ab után vagyok 9 héttel. :/
2016. márc. 3. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!