Lehetek terhes?
Ciklusom 7. napjában és a 9. napjában együtt voltam a párommal, a 7. napon megszakított volt, a 9. en nem volt semmilyen védekezés. 33 naposak kb a ciklusaim, hőmérőztem nem tapasztaltam peteérést, legalábbis 36:3-ról ment le 36:1 re, utána pedig 36:3, ma pedig 36:4. Reggel mérem még ágyban.
Ciklusom 10. napján olyan volt mintha szurkált volna a hasam alja, mintha menzesz következne, derék fájás, kis puffadás, meg mintha a petefészkem nyilalgatna, tegnap enyhe hányinger, és ezek alvás után elmúlnak, aztán vissza jönnek. Nem volt még ilyen sosem.. Ami talán még megemlítendő, hogy előtte sokáig nem volt szexuális kapcsolatom, és utána enyhe felfázásos tünet jelentkezett, de arra vettem be gyógyszert és elmúlt. Előre is köszönöm a válaszokat! És B.Ú.É.K ! :)
Na ilyet se hallottam még, hogy felnőtt ember rektálisan hőmérőzik rendszeresen. A végbélben mérésről nincs információm, mert ezt nem nagyon szokták ajánlani. Nem tudom, hogy prüdériából, vagy mert tényleg nem olyan hatékony. Elvileg ott is van nyálkahártya, csak azt nem biztos, hogy a lázmérő vége eléri? A szájban vagy a hüvelyben mérést szokták ajánlani.
Amúgy azért nem tudom, mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal, de azért szexmentes együttlét után már a második alkalommal nem védekezni, mert nem baj, ha jön a baba... Nekem ez fura, akkor is, ha régóta vagytok együtt. Nem mintha jogom lenne beleszólni, hogy ki mikor eshet teherbe, csak egyszerűen nagyon szokatlan számomra a felállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!