Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ikerterhességnek indult . De...

Barby1991 kérdése:

Ikerterhességnek indult . De az egyik petezsák üres . Felszivodik?

Figyelt kérdés
Van egy 24 mm-es petezsákom és egy 33 mm-es petezsákom . 33 mm -esben 12 mmes êlő embrió szivhangal :) de viszont a 24 mmes teljesen üres :/ Ilyenkor mi lesz ?Felszivodik ?

2016. márc. 2. 20:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
De remêlem nàlatok semmi baj nem lesz :) Nagyon szorítok :)
2016. ápr. 15. 19:40
 12/15 anonim válasza:

Már nem tudom :) 9 hetes kellene legyen, de az valószínűleg elhalt, időközben meg valószínűleg volt peteérésem, így az abból fogant terhesség szerintem olyan 5-6 hetes lehet. Nekünk már van egy kislányunk, szóval nem tudom mi történhetett :/

Vigasztalódást kívánok nektek! Gondolom már túl vagy a műtéten. 3 hónap pihi, vagy mit mondtak?

2016. ápr. 16. 12:25
 13/15 A kérdező kommentje:
Április 1-jén volt a műtétem , már hétfőn megyek dolgozni , mert ugy tett az orvosom , hogy kis műtétnek számít és 2 hétnél tovább nem tarthat táppénzen :/
2016. ápr. 16. 21:27
 14/15 A kérdező kommentje:
6 hónapot mondtak, de inkább 1 év :( nem tudom miért ilyen sokat :/
2016. ápr. 16. 21:28
 15/15 anonim válasza:

hűha... én ezt picit sokallom. én sem értem, miért ilyen sokáig...

Nekem személyes tapasztalatom nincs, de pár barátnőm már esett át ilyen műtéten. Nálunk 3 hónapot szoktak mondani, de barátnőmnek elmondta az orvosa, hogy ha időközben terhes lenne sem lenne probléma valószínűleg, csak szeretik magukat bebiztosítani.

Egyébként több helyen olvastam, hogy missed ab után könnyebb teherbe esni.

2016. ápr. 16. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!