Befordulhat még a baba?
Szia. Fiam 36. héten fordult be. Előtte 33. héten már nyúztam a dokim fülét, hogy mi lesz így hogy faros a babám. Idézem szavait: "Kismama, ne idegeskedjen olyanon amin úgysem tud változtatni, mellesleg az utolsó pillanatban is megfordulhat a babája"
És tényleg így volt:)
Kedves kérdező: van még idő bőven, hogy megforduljon a babád. Igaz, hogy kicsi már a pocidban a hely, nekem 36. héten 3kg-ra becsülték a fiamat (ami reális mert több mint 4kg-val született), és mégis sikerült befordulnia.
Szóval no stressz, boldog babavárást és könnyű szülést:)
Igen! 34 hetesen még csak, még több mint 1 hónapod van! Általában a babák 40. héten, vagy az fölött szoktak születni, a 36 előtt született még koraszülöttnek számít!
Gratulálok az orvosodhoz! De nyugodtan kísérletezgess, aztán ne sírj, ha mondjuk a köldökzsinór rátekeredik.
Én biztos nem hagynám hogy forgatgassák, ha nem fordul be megcsászároznak!
Nyugi nem fog bent maradni.
Nekem az első a 35. hétre fordult be addig faros volt, most 34 hetes vagyok a 2.-al a 32. hétig haránt fekvésben volt, biztos nem hagynám hogy kívülről macerálják szegényt, még van ideje megfordulni másfél hónap alatt.
4-es, nem tudom, orvos vagy-e, vagy hogy döntöd el, hogy melyik orvos a jó, a tied is mondott valamit, az enyém is. Ha megengeded, en bízom a sajatomban, négykézláb állni nem egy egetrengető brutalitás. De nyugodtan nézz szét a neten is.
Mindenesetre a stilusodon változtatni kéne, ha meggyőzőbb szeretnél lenni.
A többieknek köszönöm.
Mivel két rokonom is a 36-37. heten szült januárban, ezert nem érzem csaknak a 34-et, de persze reménykedem, hogy - akár az utolsó pillanatban - megfordul. Ilyen hozzászólásokat örömmel es köszönettel veszek. Ha valakinek nem fordult be, az is tanulságos.
Csak a megfellebbezhetetlen es agresszív emberektől ráz a hideg. Legalábbis akik anonim oldalon engedik meg maguknak.
2. Válaszoló vagyok..akkor pont úgy lett, ahogy nálam:) Kár volt aggódni.
Boldog babavárás, könnyű szülést:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!