Vélemények a kárpát utcai 4d rendelőről, XIII. kerület?
24. hetesen voltunk ott, csak ajánlani tudom! Nagyon kellemes a légkör, kedves a doktornő, és mindent megnézett, megmutatott elmagyarázott. Ujjacskákat is számoltunk. AZ elején aludt a kicsi, úgyhogy kiküldtek, adtak cukorkát, sétáltunk, hogy legyen jó kép róla:)
Nagyon jó felvételek készültek:)
Ha szeretnéd, szívesen küldök párat, hogy meg tudd nézni:)
ҝ
nem tudom láttad e már a honlapjukat?:)
Szia! Hát én is csak nagyon jót tudok mondani! Mindenki nagyon kedves, mindent részletesen elmagyaráznak, mindenben segítenek, tényleg le a kalappal elöttük, rendkívül türelmesek, nem tudsz olyan kérdést feltenni, hogy azt lásd na ez már sok vagy már unnának. :D
Szóval szerintem nagyon jók!
Mi hétfőn voltunk, akkor volt a babánk 17+2 hetes!
Itt egy kép! :D
Te hol tartasz?
Boldog babavárást!
Kedves utolso hozzaszolo. Nagyon jo lett a kep, es nagyon kis edi a babatok. Azt tudjatok mar, hogy milyen?
En is hozzajuk szeretnek menni 4d-s ultrahangra, majd juniusban. Viszont en akkor mar 25 hetes leszek, es felek, hogy nehogy keso legyen es akkor mar ne tudjanak szep kepeket csinalni. Raadasul en ikreket varok, ugyhogy lehet, hogy azert is kene korabban menni. De sajnos csak akkor tudunk hazautazni Magyarorszagra. Azert majd megerdeklodom toluk, hogy ikrekkel meddig ajanljak, hogy a leheto legjobb kepet lehessen csinalni.
Jo babavarast mindenkinek. :)
Én is csak ajánlani tudom. Egy nagyon profi nő dolgozik ott, aki nem csak a mozizással foglalkozik, hanem nagyon alaposan végignézi a babát!
A recepciós is nagyon aranyos, az egész légkör, hangulat nagyon kellemes!
Mindkét babám nemét nagyon hamar, a 2. babánál már a 13. héten egyértelműen meg tudta mutatni a kukacot :)
Szia 19:42! Elősuöris szeretnék gratulálni az ikerekhez! :D Nagyon szépen köszönöm! Mi is már meg tudtuk a 12. heti ultrahangon, hogy kisfiú lesz, Viktor! :D És itt már 100%osan láttuk! Hihetetlen volt látni.
Szerintem nem mész későn, mert nekem azt mondták, hogy a 28. héten a legideálisabb, igaz nem ikers babáknál, de szerintem akkor is. Mi most azért mentünk el ilyen korán, mert én mindent túl aggódok és nem bírtam ki, hogy a saját orvosomhoz elmenjek a genetikai ultrahangra (20.hét) és így már az AFP eredménye miatt sem kell(ene) aggódnom, mert azt majd csak jövőhéten kedden tudom meg.
Te tudod már a babáid nemét? Hogy bírod az ikres terhességet? Mzognak már rendesen? A mi babánk már 14 + 3 hetesen mozgott és azóta folyamatosan. :D
Nagyon boldog babavárást és sok egészséget nektek! És jó utata majd! :D
Kedves Viktorka anyukaja (22.19-es hozzaszolo)! :)
Koszi a gratulaciot. Nagy meglepetes volt, hogy ketten vannak, de nagyon orulunk neki, es mar kivancsiak vagyunk rajuk. Nekem is az a bajom, hogy nagyon nyugtalan vagyok, minden miatt aggodo, es hat az sem segit, hogy a kovetkezo ultrahangom csak majus kozepen lesz. :( Az meg olyan messze van. Mi Angliaban lakunk, es hat itt aztan nem viszik tulzsba a terhes gondozast, volt a 12 hetes ultrahangom, aztan majd csak a 20. heet korul a kovetkezo. Pedig nagyon jo lenne latni oket. Es sajnos itt aztan eleg koltseges elmenni egy privat ultrahangra. Ezert is megyek a 4d-sre is otthon.
Pont azert is vagyok ilyen turelmetlen, mert sajnos meg nem mozognak (15 hetes vagyok pont ma), pedig mar nagyon-nagyon varom, es talan az egy kicsit megnyugtatna. :)
Tok jo, hogy Neked ilyen hamar megmozdult, es hogy ilyen koran megtudtad, hogy mitek lesz. Ugyan en is azt gondolom, hogy teljesen mindegy mi lesz, csak minden rendben legyen, de azt gondolom, azert jo tudni, bar lehet, hogy csak inkabb kivancsisag. :) Mi sajnos meg nem tudjuk, a 12. heti ultrahangon nekunk meg nem lattak semmit. De nagyon remelem, hogy a kovetkezon igen.
Es Te hogy erzed Magad?
Szep estet es kellemes husvetot. :)
Szia ikres Mama! :D
Ne idegeskedj, hogy még nem mozognak, nagyon ritkán fordul elő, hogy ilyen korán bejelentkeznek már. Nálunk egyik éjjel egyszercsak kidudorodott a jobb oldalamon egészen lent az ágyékomnál, mint egy mandarin, annyira fura érzés volt, sőt meg is ijedtem, hogy mi ez, mert ügye nem erre számítottam. :) És ami nem mellékes, hogy elég vékony alkat vagyok (168 cm és 56 kg most! akkor még kevesebb voltam, már híztam 2 kg-ot és első baba)
Hát kint tényleg nem viszik túlzásba a vizsgálatokat.... :S De lényegében nekem is volt a 12. heti ultrahang, ahol a tarkóredőt nézték, utána mentem megmutatni a kombinált teszt eredményem és az AFP-re beutalóért 15 hetesen, meg sem akart ultrahangozni a doki, csak látta rajtam, hogy nagyon szeretném látni és végül megsajnált, pedig egy szót sem szóltam. Ja, és meg is vizsgált. De a következő ultrahang az nálunk is a 20. héten lesz. Már nem is olyan sokára. :D
Most kezdek talán már egy kicsit jobban lenni, én rengeteget hánytam és rosszul voltam, a fáradtság még mindig tart, bármikor bárhol és bármilyen testhelyzetben el tudok aludni. :) Az étvágyam na az még egyáltalán nem az igazi, kivétel a fagyi, az jöhet minden mennyiségben és még talán a lisztben megforgatott karaj krumplipürével!
És te? Nálad milyen tünetek vannak/voltak? Hogy állsz a kg-kal? Én sokszor éhes vagyok, de igazából nem is ennék semmit, mert ha rágondolok csak az ételre már fel is fordult a gyomrom.
Ha gondolod és van kedved dumcsizni, írj nyugodtan privit!
Nektek is kellemes Húsvétot! :D
Szia!
Hétfőn voltunk a Kárpát utcában ultrahangon, és pont húsvéti akció volt, így 8000-ért csináltak egy kb. 20 perces DVD-t, szakvéleményt és fekete-fehér képeket (színes képért nem akartunk pluszban fizetni, a DVD felvételvől simán meg lehet ezt oldani otthon is). Teljesen elégedettek voltunk, a vizsgálatot végző hölgy kedves, közvetlen volt. Kis csúszás volt estefelé, kb. 20-25 percet kellett várnunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!