Most akkor nem kapok majd egyszeri anyasági támogatást? Azt olvastam itt egy válaszban, hogy a kerületi támogatást csak akkor kapom meg, ha abba a kerület is jártam védőnőhöz, mint ahova be vagyok jelentve.
Más az egyszeri anyasági és más a 11.kerületben lévő támogatás,mert ott olvashattad a védőnős dolgot.
Egyszeri anyaságihoz az orvos általi igazolás kell majd,amit szülés után ad ki.
Nemtudom,hogy a 12. vagy a 13.kerületben van e ilyen kerületi támogatás.
MÁS a két dolog.
a kerületi támogatást az a kerület adja, ahol laksz, és ahová a baba is be van jelentve.
Az egyszeri anyaságihoz meg kell igazolás arról, hogy 4 alkalommal megjelentél terhesgondozáson. Ha ez csak a dokitól van az is jó, ha csak a védőnőtől van pecsét a terhesgondozásról, az is jó. Hogy a pecsételő védőnő a 12. vagy a 13. kerületben van, az teljesen mindegy.
11ker az speckó igen.
A gyerek automatikusan az anya állandó lakcímére lesz bejelentve.Nem kell semmi beleegyező nyilatkozat,legalábbis nekem nem kellett amikor a fiamat szültem és rokonnál volt az állandóm.
Köszi mindenkinek, főleg az utolsónak a linket! :)
Vajon mennyi lesz 2011-ben ez a "teljes örökségi nyugdíj három és félszerese"?
Az öregségi nyugdíj:)
Jelenleg az öregségi nyugdíjminimum összege 28500.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!