Mi a baj a szexszel terhesség alatt?
Kétszer voltam eltiltva tőle. Egyszer az amnió utáni 2 napban, akkor az orgazmus méhösszehúzó hatása miatt volt.
A másik alkalommal egy alkalommal alvadt vér volt a vécépapíron, a hüvelyfalamat felmarta a folyásom. A dokim mondta, hogy most ne bolygassuk a kontrollig a benti dolgokat, ez szintén 2 nap volt, itt nem az orgazmus volt a baj, hanem maga a behatolás.
38hkm
Nekem ez elején rettenetesen erősen görcsölni kezdett, ha orgazmusom volt. Iszonyú fájdalmas volt, de pár perc alatt elmúlt szerencsére. Ezután kicsit parkoltattam a szexem, de most már nincs vele gond, nem szokott előfordulni szerencsére.
Habár én nem orvosilag voltam eltiltva.
Én orvosilag vagyok sajnos, 13. hétig azért mert rálógott a méhszájra a lepény, utána meg méhszájseb miatt sajnos egész terhesség végéig.
Orgazmus nem tiltott, tehát meg tudjuk oldani máshogy, csak persze nem ugyanaz, de már nincs sok hátra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!