Fiatok vagy lányotok volt aktívabb a pocakotokban?
Figyelt kérdés
Kisfiam egyfolytaban mocorgott a pocakomban.Most kislányt várok, de ő nagyon nyugis.Alig ad magáról sokszor jelet :) Pedig minden rendben van.Vannak nyugisabb babák??2016. febr. 29. 17:11
1/6 anonim 

válasza:

Nálunk a második a kisfiú és nyugisabb, mint a lányunk volt a pociban. Lehet első-második összefüggés is van :-)
2/6 anonim 

válasza:

az elaö kislàny. rettenet aktiv volt az nstk sorra értékelhetetlenek voltak de miota éreztem mozogni ilyen mozgékony volz. most2 éves,kishijàn olyan mint egy hiperaktiv gyerek. rettenet eleves és hatalmas a mozgàsigénye. egész nap ugràl szalad màszik sikit magyaràz ...egész nap. Most 17 hetes vagyok a masodikkal. öt mintha érezném nagyon ritkan mocorogni,a lànyom ilyenkor mar rég rugkapàlt. Valamiért elejétöl fiunak érzem- gondolom de még nem tudjuk.
3/6 anonim 

válasza:

Az első terhességem alatt teljesen nyugodt volt a lányom. Mozgott, de nem rugdalt. A második terhességem már a 15. hét végétől éreztem, majdnem kiugrott belőlem a baba. Mondtam is a férjemnek, hogy tuti, fiú lesz. Amikor már nagy volt, úgy átugrott az egyik oldalról a másikra, hogy elveszítettem az egyensúlyom. 34. hétig nem mutatta meg magát, akkor derült ki, hogy ő is lány.
4/6 anonim 

válasza:

fiúról nem tudok nyilatkozni, de a lányom egy energiabomba. Egyszer sem aludt még ultrahangon, vagy ctg-n. :D
5/6 anonim 

válasza:

Nekünk mind2 lány.
Az elsö aktívabb volt, most a .-al 34 hetes vagyok, Ö nem annyira aktív mint a tesója :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok a válaszokat! Úgy látszik akkor nincs összefüggés :)
2016. márc. 1. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!