Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon feltűnöen látszik,...

Nagyon feltűnöen látszik, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Na szóval. 15 éves lány vagyok, 5 hónapos terhes. Csak a családom és a barátom tudja, hogy terhes vagyok. Egyre nagyobb a pocakom, próbálok bö ruhakat hordani, hogy ne latszodjon.

Tesibol fel vagyok mentve, de egyre feltunobb a pocim.

Par napja egy osztalytarsam mondta, hogy ugy nezek ki, mint egy terhes. Mondtam, hogy csak meghiztam.

Szerintetek nagyon feltuno?

[link]

julius 1.-ere vagyok kiirva, akkor fogok szulni.

3 honap van a sulibol, gondoltam, kibirom es majd szeptembertol ujra suliba fogok jarni. De tul nagy lesz a hasam:(

Mit csinaljak?

2016. febr. 29. 14:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Leszogeznem, hogy ez a kerdes egyaltalan nem kamu. Gondolkoztunk az abortuszon, de nem akarom megolni a sajat gyermekem. Nem adom orokbe, keptelen lennek megvalni tole. A szuleimmel egyutt fogjuk felnevelni, ha pedig 18 eves leszek, osszekoltozunk a pici apjaval.
2016. febr. 29. 16:20
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

15 évesen szexelni..ez is megdöbbentő önmagában.

Mire 18 leszel a "pici apukája" sehol nem lesz.

Szegény gyerek..gondolom jó lesz a segély, ugye?

2016. febr. 29. 16:53
 13/18 anonim ***** válasza:
Elhiszem, hogy érettnek érzed magad az anyaságra, de a kérdésed alapján még a 15 évesek közt is egyelőre éretlennek számít a gondolkodásod.
2016. febr. 29. 18:07
 14/18 anonim ***** válasza:
Mert az itt lévők többsége csak 40 éves kora után szexelt.....Egyébként a segélyek miatt azok ugatnak a leginkább, akik az csp-re meg az adókedvezményre potyogtatják a gyerekeket...
2016. febr. 29. 21:30
 15/18 anonim ***** válasza:
53%
Lepontozod a válaszokat. Fáj az igazság? :) Ha nem adod örökbe és visszamész suliba akkor nem te fogod nevelni hanem a szüleid. Tehát nekik szülöd. Pontozd csak le. :)
2016. febr. 29. 22:25
 16/18 anonim ***** válasza:
Mondjuk az osztályfőnöködnek sem ártana róla szólni, illetve a sulinak is nyilván van beleszólása, hogy hagyják-e befejezni neked az évet. Lehet, hogy nem is kellene bejárnod, hanem lehetnél erre a pár hónapra magántanuló.
2016. febr. 29. 23:28
 17/18 A kérdező kommentje:

#15 Már bocs, de nem pontoztam le a válaszokat;)

#16 Lehet, hogy az osztályfönöknek elmondom...

2016. márc. 1. 07:11
 18/18 anonim ***** válasza:
Tesóm is épp július 1.-re van kiírva, sokkal nagyobb a hasa. Szerintem ez annyira nem feltűnő, megfelelő ruhákkal még egy ideig el lehet rejteni.
2016. márc. 1. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!