Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi teát ihatok egy nap?

Mennyi teát ihatok egy nap?

Figyelt kérdés

Ebben a hűvösben nagyon kívánom a teát. Amúgy is szeretem. Egy edényben megcsinálok kb 5 bögrényit (2-3 liter) és abba 2 filtert áztatok (pickwick citromos)+ citrom+ méz. Ezt egy nap alatt iszom meg. Ugye nem csinálok bajt? Olyan finom meleg....

20 hetes kismama

2008. szept. 20. 09:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Dehogy baj! Igyál annyit amennyi jól esik, csak ne fekete teát. Mondjuk a 2 filter 2-3 liter vízben az szinte semmi, valaki 1 filtert tesz 2 dl-ben. A citrommal arra figyel, hogy ne a forró teába tedd mert akkor elveszik a citrom C-vitamin tartalma! És az kell nekedis meg a babának is :)
2008. szept. 20. 10:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is sok teát iszom, főleg ,mert ma reggelre megfájdult a torkom. Én Milford gyümölcs teákat váltogatok, most éppen a málnás, szedres a favorit, de van benn még csipkebogyó, hibiszkusz, alma, málna is.Szerintem nagyon finom!

Sok boldogságot!

27 hetes kismama

2008. szept. 20. 11:45
 3/4 anonim ***** válasza:

szió, én is milfordot iszok, abban nincs tea, csak szaritott gyumolcsok, meg neha egy kis kamillatea :D

arra ugyelj, hogy ne igyal sok fekete teat, es zold teat ne igyal hidegen.

2008. szept. 20. 17:00
 4/4 anonim ***** válasza:

elvileg 2-3 csésze

de az se zöld meg fekete tea legyen

ami nagyon dobogtatja a szivet vagy túlságosan meghajt

inkább csak gyümi tea legyen, vagy instant, az tuti nem árt

ja és olvastam hogy terhesség elején nem ajánlatos aloe vera teát, majoránnával fűszerezett ételeket sem enni.

2008. szept. 25. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!