20 hetesen mennyi kilònál jártatok?
Figyelt kérdés
Mennyi lett a vège? Eddig 1kg-t hìztam..nemtudom ez jò e h csak ennyit. 170/61 kilòròl indultam.2016. febr. 29. 08:06
11/15 anonim válasza:
+12 kiló 20 hetesen
Összesen 23 kiló jött fel
12/15 anonim válasza:
Masfel kilot es 11 lett a vegere.
13/15 anonim válasza:
Szia, én igaz, hogy csak 19 hetes vagyok, de 1 kg, 20 dkg-t híztam eddig. Amit most kaptam hírlveleet, abban az volt, hogy az ideális súlyfelesleg a 20. hétre 5-7 kg.
Én túlsúlyosan kezdtem a terhességemet, ezért várhatóan nem is nagyon fogok a terhesség végére 5-6 kg-nál többet hízni.
14/15 anonim válasza:
19 hetes vagyok, a 13. hétig fogytam,azóta 1kiló jött fel,és még nem is látszik egyátalán a pocak, 2. baba.
15/15 anonim válasza:
72 kg-mal kezdtem a terhességet, a 20. héten mínusz 2 kg-nál jártam. Utána visszajöttem 72-re, most vagyok 38 hetes, és 81-82 kg vagyok. Ebből 3 a baba, 1-1,5 a lepény és a magzatvíz.
Szóval kb 5 kg-t híztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!