Akinek terhesség alatt bakteriális fertőzése volt írna tapasztalatot?
Igazából ma megyek vissza az eredményért, de érdekelne volt-e köztetek akinek előfordult, és okozhat-e gondot szerintetek? Ma estére okosabb leszek, de gondolom addig informálódok. Tudom, többféle is lehet a baktérium szóval ez elég tág fogalom de egyelőre nekem se mondtak semmi többet (az asszisztenssel beszéltem telefonon) és kíváncsi vagyok mik a lehetőségek.
Köszönöm szépen!
Kedves válaszolók,
Nagyon köszönöm mindkettőtöknek a megnyugtató szavakat,
szép napot és minden jót kívánok Nektek :)
Szia!
Én az elöző terhességemnél elkaptam a strepcococcus-b
baktériumot, a dokim lila kapszulát irt fel a nevét azt nem tudom, de a páromnak is felírták együtt szedtük.A magzat nem sérül ettöl a baktériumtól addig a percig amíg nem folyik el a magzatvíz.Szóval szülés vagy császár metszés elött mindenképpen inyekciót kapsz erre a bacira nehogy a babának baja legyen.Ha nem kapjátok meg a szurit a babánál nagy gondok lehetnek,én sajnos tudom.Nem akarok senkit megilyeszteni ezért nem is írom le mit okozhat az újszülötnél.Azért írd le , hogy minden rendbe volt.Jó babavárást kívánok.15 h km
Kedves utolsó válaszoló,
köszönöm a választ, mindenképp megírom majd mi volt nálunk és mit mondott a doki,
szép napot és boldog babavárást :)
Szia, persze, mindenképp megírom majd hátha segít másnak is, remélem nálad sem lesz gond és nálam sem!!
jó babavárást!
Sziasztok,
Ahogy ígértem írok :)
Semmi komoly szerencsére :) Egy ártatlan baktérium, sok nőnél előfordul pláne terhesség alatt amikor a védekező képesség gyengébb odalent. Nem veszélyes a babára, kúpot kaptam, 6-szor kell egymás utáni estéken alkalmazni.
Mindenkinek minden jót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!