Van itt olyan aki nagyon rágörcsölt mégis sikerült hamar a terhesség?
nekünk tervezett együttlétünk nem volt, naponta voltunk/vagyunk együtt mindkét esetben:
egyszer nem görcsöltem rá, 2. hónapban sikerült, aztán, vetélés után nagyon rágörcsöltünk (kivizsgálások tömege, folyton orvosi szaklapok olvasása, LH tesztelés) és 2. hónapban sikerült.
azt hiszem, nálam ez nem számított, de akár kivétel is lehetek.:) 38hkm
Jelen :D
Nyákom volt mondom a férjemnek na most kellene..
Aztán a napokat számolgattam.
Predictor early azt írja 4 nappal menzesz előtt kimutathatja. Negatív lett.
2 nap múlva meg pozitív. :D
Most itt a játszótéren alszik a babakocsiban nem szoktam séta végén felkelteni.
Mit értesz ràgörcsölés alatt? (Amúgy ez szerintem egy borzalmas nagy butasàg, h azért nem jön...)
Figyeltem nyàkot, méhszàjat, vezettem görbét, hasznàltam LH tesztet, szedtem vitamint, ittam teàt... Emellett szexeltünk amikor jólesett. 2.hónap sikeres lett. Nem zuhantam volna meg, ha csak később jön, de ne szért ne jöjjön màr,mert nem figyelek oda. Vizsgàra is készül az ember, erre miért ciki?
Hu én iszonyat padlót fogtam az első hónapban mikor nem sikerült....elkezdtem nézni a a termékeny napokat, s a 2. hónapban sikerült.... de úgy hogy ikreket várunk :)
21 hkm
Én alapból izgulos egyéniség vagyok. Megbeszéltük mikor próbáljuk elosszor. Regota tervezgettuk, igy mindketten izgultunk hogy sikerült-e. Minden nap vártam. A jeleket , tudtam hogy korán de türelmetlen voltam. Nem várt előtt pozitiv lett :) sokan mondják hogy nem szabad ragorcsolni, nekem hiaba mondtak nagyon akartam, es sikerult.. Mar nagyon várjuk :)
15hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!