Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek volt így szülés előtt...

Kinek volt így szülés előtt 1-2 nappal?

Figyelt kérdés
37 hetes vagyok és hajnali 1-5-ig felvoltam mert 15-20 percenként fájni kezdett a hasam közepesen és csak pár másodpercig. A medencém is fáj és gyakran voltam pisilni is. Kemény a hasam napok óta, fáj a derekam, és megyeget a nyákdugó is.2. fokozatú a méhlepény. Székelési ingerem is volt az éjjel többször. Reggelre elmúltak a fájások.A hasam is lent van nagyon.
2010. ápr. 1. 07:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

lehet meg lesz ma a babád?:-)

hát nagyon szülésre utaló tünetek..

pihenj egész nap,a héten már tutti meg lesz,és kell az erő!

enni tudsz?

2010. ápr. 1. 07:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Tudok,de keveset.Kevesebbet is mozog már a fiacskám. Most is érzem azt a bizsergést a hasamban és azt hogy nehéz.Te szültél már?
2010. ápr. 1. 08:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Bizony lassan eljön az ideje a szülésnek.Az,hogy nehéznek érzed a babát az teljesen természetes,hiszen az utolsó hónapban leszáll a has,beilleszkedik a baba feje a medence bemenetbe.Érezheted,hogy a légzésed könnyebbé vált.A hasi keményedések,szúrások előjelei a közelgő szülésnek de nem feltétlen jelenti azt,hogy meglesz a baba az elkövetkezendő napokban.Ez attól is függ,hogy hanyadik terhességed.Megyeget a nyákdugó....fáj a derekad.Szintén előjelek,de nem kell megijedni.A méhlepény érettségi foka is jelzi,hogy már nem sokáig lesz képes a babát megfelelően táplálni.Amíg nem meszesedik,nincs nagyobb gond.

Az éjszakai nyugtalanság,székelési inger,esetleg hasmenés(ek) úgyszintén a közelgő szülésre utalnak.

37 hetes vagy,igaz,hogy a baba már teljesen fejlett a megszületéshez,de jó lenne még legalább egy-két hetet váratni magára:)

Tudod,a baba tüdejének még kell egy ici-pici fejlődés,ez csak a javára válik.

Próbálj meg sokat pihenni,felpolcolt lábbal,és nem idegeskedni.Ha nem lennél nyugodt,beszélj az orvossal.

egy két gyerkőcös+14 hetes szülésznő kismama.

2010. ápr. 1. 08:48
 4/5 anonim ***** válasza:

első vagyok,igen szültem két gyermeket,és az elsőnél a kisfiamnál,pont betöltött 37.héten igyindult meg a szülésem...egészséges kisfiam lett,3kg 50 cm volt...

nekem a második gyermek hamar jött,igy ott egyből fájásokkal indult és 2 órán belül már a kezembe is foghattam:-)

2010. ápr. 1. 09:05
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! :o)))

Még egybe vagyok és a tegnapi estét végig aludtam mert előző este 4 órán át fel voltam jóslófájásokkal.Tegnap nappal is voltak gyenge fájásaim,de ma egyenlőre nincsenek.A második babámat várom.Levegőt már könnyebben veszem de a savam kigyilkol éjjel és nappal amire Reni tablettát szopogatok.Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok minden ide látogatónak!!! Remélem a nyuszi meghozza már a kisfiamat! :o)))

2010. ápr. 2. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!