Mennyi az esélye, hogy a gyermekem örökli a betegségemet?
én csak belekotyogni tudok, abszolút nem értek hozzá, szerencsére nem ismerem ezt a betegséget, de mikor neurológiai osztályon feküdtünk a gyerekkel, a legtöbben emiatt voltak és nekem mindegyik anyuka azt mesélte, hogy szülés közben voltak gondok, oxigénhiánnyal született a kicsi, attól epilepsziás.
mindenképpen kérdezd meg orvosodat, sok mindenre jó ez az oldal, de egészséggel kapcsolatban ne itt tájékozódj! :)
Ezt csak orvos tudja neked megmondani. Tudni kell, hogy szerzett vagy genetikai-e a betegséged (át is ugorhat egy generációt).
Mindenképpen menj el szaktanácsadásra. Emellett gondolom szedsz rá gyógyszert + a pszichiátriai betegségeidre is. Ezekről is egyeztetned kell, még babavállalás előtt.
Szia. Én sajnos nem tudok neked segíteni, de linkelek egy oldalt, ahova nem kell regisztrálni sem ahoz, hogy kérdést tegyél fel :) Nőgyógyászok válaszolnak, szerintemmindenképp ott tedd fel a kérdésed, és ne itt.Üdv :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!