Meddig lehet várni? 40 hetes.
12 ig eselytelen, az meg majdnem 2 het, altalaban a 40. heten beinditjak, ha a dokid varni is fog, 41 heten nem lep tul. A mehlepeny allapotatol fog fuggeni, mivel, miutan betoltotte funkciojat elkezd "meszesedni" es mar nem szolgaltat elegendo ellatast a bentlakonak.Ugy emlekszem, ezt vervetellel nezik. Ha a mehlepeny meg rendben van, akkor meg huzod egy kicsit, ha nem, ugy is be kell inditani, de be szokott az indulni magatol is..
Nekem a szuleszno Caulophyllumot es Cimicfugat adott, amit mar 2 hettel szules elott szedtem, nagyon gyorsan tagultam, bar kicsi vagyok (157 cm) a 3,70 es fiamat 5,5 ora alatt megszultem. Ha felreertheto a fenti szerek homeopatias bogyok. Esetleg ha nem akarod hogy beinditsak, segits ra ezekkel. Nincs fogadott szulesznod?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
van még remény, én drukkolok neked, nekem sokat segített a drukk :)
nálunk 42. héten indítanak és 41. héten fektetnek be. mikor kiírtam ez a kérdést zokogtam annyira el voltam keseredve. leültem a nappaliba törökülésbe, simogattam a pocim és kértem, hogy gyorsan jöjjön ki :D pont időre jött pedig reménytelennek tűnt!
kitartás, nagyon szorítok!
gyors és könnyű szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!