Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig lehet várni? 40 hetes.

Meddig lehet várni? 40 hetes.

Figyelt kérdés
Holnap töltöm a 40. hetet. Teljesen zárt vagyok, sőt a doki mondta, hogy a baba feje sincs még beilleszkedve, úgy ahogy kéne, szinte egyáltalán. Valamint a méretei is kisebbek, mint egy "átlagos" 40 hetes babának. Kórházba se kell befeküdnöm még, csak jövőhét kedden. AZ orvos nem híve a beindításnak, és szerinte még egyáltalán nem is kéne. Mit gondoltok, van esély, hogy akár 12-ig is kihúzom?
2010. márc. 31. 22:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Van esély rá, hogy kihúzod! Vagyis lenne, de szerintem addig meg fogják indítani. Asszem max két hétig várnak. Nekem nagy babám volt és a 10. napon indították.
2010. márc. 31. 23:00
 2/5 anonim ***** válasza:

12 ig eselytelen, az meg majdnem 2 het, altalaban a 40. heten beinditjak, ha a dokid varni is fog, 41 heten nem lep tul. A mehlepeny allapotatol fog fuggeni, mivel, miutan betoltotte funkciojat elkezd "meszesedni" es mar nem szolgaltat elegendo ellatast a bentlakonak.Ugy emlekszem, ezt vervetellel nezik. Ha a mehlepeny meg rendben van, akkor meg huzod egy kicsit, ha nem, ugy is be kell inditani, de be szokott az indulni magatol is..

Nekem a szuleszno Caulophyllumot es Cimicfugat adott, amit mar 2 hettel szules elott szedtem, nagyon gyorsan tagultam, bar kicsi vagyok (157 cm) a 3,70 es fiamat 5,5 ora alatt megszultem. Ha felreertheto a fenti szerek homeopatias bogyok. Esetleg ha nem akarod hogy beinditsak, segits ra ezekkel. Nincs fogadott szulesznod?

2010. márc. 31. 23:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! A 40.héten én is így álltam. Mondjuk a kisfiam már rég behelyezkedett,de zárt voltam. Végül pár nap múlva kezdtem lassan tágulni. 10 napot húzott rá. Az orvosom azt mondta, hogy ha teljesen zárt a méhszáj és a magzatvíz tiszta és a szívhangok is jók, akkor nem kell aggódni, lehet, hogy csak rosszul számolták ki a várható szülési időpontot. Egyébként nekem is azt mondták, hogy max 2 hetet várnak.
2010. ápr. 1. 00:39
 4/5 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

van még remény, én drukkolok neked, nekem sokat segített a drukk :)

nálunk 42. héten indítanak és 41. héten fektetnek be. mikor kiírtam ez a kérdést zokogtam annyira el voltam keseredve. leültem a nappaliba törökülésbe, simogattam a pocim és kértem, hogy gyorsan jöjjön ki :D pont időre jött pedig reménytelennek tűnt!

kitartás, nagyon szorítok!

gyors és könnyű szülést kívánok!

2010. ápr. 1. 01:09
 5/5 Vilcsianyuja ***** válasza:
Én 8 napot hordtam túl, aztán indítottak. Addig biztos nem indítanak, amíg rendben van a babád (jók az NST-eredmények, amit most már úgyis kétnaponta néznek) és jó a méhlepény állapota (ultrahanggal nézik), és ha szükséges, magzatvizet is néznek (ez viszont akár meg is indíthatja a szülést). Könnyű szülést kívánok!
2010. ápr. 1. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!