Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13. héten hematóma?

13. héten hematóma?

Figyelt kérdés

12+6 hetesen nagyon erősen elkezdtem vérezi. egyből kórházba mentem, ahol megállapították hogy a magzat 64 mm, a hematómám pedig 28 mm. Az orvos haza engedett, és pihenést javasolt.

Volt már valakinek ennyi idős pocakosan ekkora vérömlenye? Nagyon félek, hogy vetélés lesz a vége.

2016. febr. 26. 15:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Attól is függ, hogy hol van a hematóma. Ha távol a babától + placentától, akkor semmi jelentősége nincs.
2016. febr. 26. 15:40
 2/10 A kérdező kommentje:
UH s hölgy szerint jó helyen van, a babához nincs közel, de a doktornő azzal kezdte, hogy lehet belőle vetélés.
2016. febr. 26. 15:41
 3/10 anonim ***** válasza:
Minden terhességnél van valamennyi vetélési kockázat, a 12. hét után is. De ilyen arányokkal és paraméterekkel nálad nem olyan vészes a vetélési kockázat.
2016. febr. 26. 15:56
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató válaszokat!
2016. febr. 26. 16:00
 5/10 anonim ***** válasza:

én is itthon döglök 2 hete hematóma miatt. nem sokkal több hetes vagyok és nyugodt, nekem jó helyen van a hematóma, bár az, hogy 2-3 naponta vérezgetek borzasztó rémisztő, de minden rendben lesz! :)

második gyerkőc, elsővel is feküdtem, vele 2 hónapot, akkor kórházban is voltam mert le is vált a méhlepényből, igaz sokkal később, de mivel végül minden jól ment, gondolom ez is megnyugtat :)

2016. febr. 26. 16:13
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Mindig csak az jár az eszembe, hogy mennyien nem akarnak babát és mégis makk egészségesen, probléma mentes terhességgel kihordják, én meg az életemet adnám érte, és annyira vigyázok magunkra és mégis..... :'(
2016. febr. 26. 16:18
 7/10 A kérdező kommentje:
És ilyenkor a pihenés az kötelező ágyban maradást jelent, vagy csak ne erőltessem magam, de az, hogy a gép előtt ülök az nembaj? első baba és nagyon szeretném, ha rendbe menne. :/
2016. febr. 26. 16:27
 8/10 anonim ***** válasza:

huh, én azon bőgtem el magam mikor valamelyik nap volt a híradóban a drogos "anyuka"... basszus, miért engem büntet az ég? vicces, de már azért is lelkifurdalásom volt mert téliszalámit ettem :D

első gyereknél szigorúan feküdnöm kellett, a kórházban is csak pisilni kelhettem fel és napi 1x 5 perc zuhanyt engedélyeztek és ezzel az utasítással engedtek el. de mondom, akkor le is vált a méhlepényemből.

most azt mondták, hogy nyugodtan ücsörögjek, főzzek meg, menjek el a nagyért, de ne emeljek, ne cipeljek, ne menjek túrázni :)

nem tudom amúgy, dőlj hátra a székben :D

2016. febr. 26. 16:38
 9/10 A kérdező kommentje:
Nekem csak annyit mondtak hogy pihenjek, táppénz, magnézium..3 nap múlva kotroll UH újra.valamint a lepény a mellső falon tapad, eléri a méhszájat.alsó pólusnál 28 mm es hemotoma látható.magzatvíz mennyisége normális--ennyi szerepel a papíromon.
2016. febr. 26. 16:56
 10/10 anonim ***** válasza:

arra készülj fel, hogy nem 3 napig kell majd pihenned, de ne legyen igazam!

nekem is így kezdődött, 3 nap, majd még egy hét, aztán most szerdán mondta a doki, hogy szépen javul, még 2,5 hétig pihenjek!

2016. febr. 26. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!