13. héten hematóma?
12+6 hetesen nagyon erősen elkezdtem vérezi. egyből kórházba mentem, ahol megállapították hogy a magzat 64 mm, a hematómám pedig 28 mm. Az orvos haza engedett, és pihenést javasolt.
Volt már valakinek ennyi idős pocakosan ekkora vérömlenye? Nagyon félek, hogy vetélés lesz a vége.
én is itthon döglök 2 hete hematóma miatt. nem sokkal több hetes vagyok és nyugodt, nekem jó helyen van a hematóma, bár az, hogy 2-3 naponta vérezgetek borzasztó rémisztő, de minden rendben lesz! :)
második gyerkőc, elsővel is feküdtem, vele 2 hónapot, akkor kórházban is voltam mert le is vált a méhlepényből, igaz sokkal később, de mivel végül minden jól ment, gondolom ez is megnyugtat :)
huh, én azon bőgtem el magam mikor valamelyik nap volt a híradóban a drogos "anyuka"... basszus, miért engem büntet az ég? vicces, de már azért is lelkifurdalásom volt mert téliszalámit ettem :D
első gyereknél szigorúan feküdnöm kellett, a kórházban is csak pisilni kelhettem fel és napi 1x 5 perc zuhanyt engedélyeztek és ezzel az utasítással engedtek el. de mondom, akkor le is vált a méhlepényemből.
most azt mondták, hogy nyugodtan ücsörögjek, főzzek meg, menjek el a nagyért, de ne emeljek, ne cipeljek, ne menjek túrázni :)
nem tudom amúgy, dőlj hátra a székben :D
arra készülj fel, hogy nem 3 napig kell majd pihenned, de ne legyen igazam!
nekem is így kezdődött, 3 nap, majd még egy hét, aztán most szerdán mondta a doki, hogy szépen javul, még 2,5 hétig pihenjek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!