Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ezek 7 hetesen...

Szerintetek ezek 7 hetesen megfelelő értékek?

Figyelt kérdés
Menstruáció szerint ma vagyok 7+3 hetes, ma voltam ultrahangon, a petezsák mérete 29mm a CRL: 7 mm, élő terhesség! Viszont a szonográfus szerint 6 hetesnek felel meg! Nem túl nagy a petezsákom az embrióhoz képest?? Baj, hogy kisebb a koránál?
2016. febr. 26. 10:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Picit kisebb, de nem sokkal. Nekem 7+2-nél 11-13 mm CRL-t mértek, de nekem rövidek voltak a ciklusaim, korábban lehetett ovulációm pár nappal. Azért a te méreted bő 6 hetesnek felel meg.
2016. febr. 26. 10:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem baj, nem minden baba fejlödik egyforma ütemben.
2016. febr. 26. 10:12
 3/5 anonim ***** válasza:

7+0 hetesen volt nekem az embrió 6 mm, azt mondták 6 hetes terhességnek felel meg, itt barnázás miatt nézte az ügyeletes orvos, a sajátom 6+0 hetesen azt mondta 6 hetes. Amikor 12 hetes UH-ra mentem 12+0 hetesen az volt a monitorra írva, hogy 12+1. Úgyhogy mégsem volt olyan "kicsi" az a 6 mm.

Különben meg maximum pár napról van szó, ez természetesen nem baj. Csak azt mondtam, hogy nem feltétlen kisebb vagy fogant később vagy mindegy mi.

2016. febr. 26. 10:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Azért azt is vedd figyelembe, hogy ezek a mérések nem olyan pontosak.

Én múlt héten voltam dokinál, akkor mért 45 mm CRL-t hüvelyi ultrahangon, nagyon jó felbontású géppel.

Tegnap genetikai tanácsadáson (egy héttel az előző vizsgálat után) 47 mm CRL-t mértek, hasi ultrahanggal.

Kizárt, hogy ennyit nőtt volna csak egy hét alatt, biztos vagyok benne, hogy a két ultrahang közti különbség miatt van az eltérés.

2016. febr. 26. 10:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem, nagyon köszönöm! Akkor nem idegeskedem rajta!
2016. febr. 26. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!