Szerintetek ezek 7 hetesen megfelelő értékek?
7+0 hetesen volt nekem az embrió 6 mm, azt mondták 6 hetes terhességnek felel meg, itt barnázás miatt nézte az ügyeletes orvos, a sajátom 6+0 hetesen azt mondta 6 hetes. Amikor 12 hetes UH-ra mentem 12+0 hetesen az volt a monitorra írva, hogy 12+1. Úgyhogy mégsem volt olyan "kicsi" az a 6 mm.
Különben meg maximum pár napról van szó, ez természetesen nem baj. Csak azt mondtam, hogy nem feltétlen kisebb vagy fogant később vagy mindegy mi.
Azért azt is vedd figyelembe, hogy ezek a mérések nem olyan pontosak.
Én múlt héten voltam dokinál, akkor mért 45 mm CRL-t hüvelyi ultrahangon, nagyon jó felbontású géppel.
Tegnap genetikai tanácsadáson (egy héttel az előző vizsgálat után) 47 mm CRL-t mértek, hasi ultrahanggal.
Kizárt, hogy ennyit nőtt volna csak egy hét alatt, biztos vagyok benne, hogy a két ultrahang közti különbség miatt van az eltérés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!