Előre is bocsi a kérdésért! Kéne aggódnom?
Vasárnap erős hasmenésem volt, lehet valami gyomorrontás-féle, viszont azóta nem k*kiltam. igaz ma használtam egy glicerines kúpot, de csak elég kevés jött ki és nem tudom, hogy hova "tűnhetett" a többi?!
igaz nem ettem túl sok kaját, mert nem voltam túl éhes, de azért több kellett volna!
mit javasoltok?
Ha átugrassz hozzám szivesen megvizsgállak:-DDD
Nincs nálatok háziorvos vagy ilyesmi???
nagyon vicces!
segítek, terhes vagyok és elakadt bennem, ehhez nem kell háziorvos!
csak házi praktika a könnyebb wc-zéshez!
egyébként sem hiszem, hogy buksz a nagy hasú lányokra!
:)
alma-mostanában mindenhol azt olvasom,hogy ez segít(anyák lapja;kismama) aktívia,vagy natúr joghurt-mondjuk ezt rendszeresen kellene;tej.
de ha már napok óta(emellett)sincs,én is laveolakot iszom.
Azt nem írtad hogy terhes vagy..csak a széklet gondot!
Paradicsomlé,narancs vagy joghurtok is lazíthatnak rajtad:-D
Annyiban azert vedenem az elsö hozzaszolot, hogy basszus tenyleg hülye tini pic sanak tüntel, nem egy aggodo kismamanak a kerdes alapjan:)
En is nagyon szorulasos voltam, nekem csak az aszaltszilva segitett es a zab. Ja mint a lovak zabot ettem, az jo rostos es sokat segit. De ha semmi nem segit, akkor orvos vagy vedönö, mert a baratnömnek is a baba nyomta-szoritotta el a beleit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!