Milyen orvos Kaposváron, dr. Kozáry Miklós szülész-nőgyógyász?
Milyen orvos ő? Kedves, figyelmes? Mennyi nála terhesgondozás, ha magánba megyünk és az ultrahang? Jól tudom, hogy van a rendelőjében ultrahang készülék? És szülést mennyiért vállal?
Aki ismeri írjon légyszi!!!
Szia! Hát nem a legfelkapottabb orvos. Én inkább nem járnék hozzá. Az első babánál hozzá jártam, de fele annyit sem foglalkozott velem, mint a mostani orvosom. Ultrahangja tényleg van, de úgy tudom annyira azért nem ért hozzá.
Írj, ha van kérdésed másik orvosról, majdnem az összeset ismerem.
Hát én nem ajánlanám őt, mert amikor császár után feküdtem a kórházban és ő járt vizitelni, úgy vettem észre, hogy nagyon lekezelően beszélt a betegekkel, nem is figyelt igazán oda rájuk.
Viszont a Marton doktort merem neked ajánlani, ha még nem késő. Írj, és megadom a címét.
Szia lehet hogy későn írok neked de azért válszolok a kérdésedre!!!Dr.Kozáry Miklós szerintem az egyik legjobb orvos kaposváron.Kedves figyelmes és szerintem pont ilyen kell egy nőnek.Csak pozítivat tudok róla mondani már több éve hozzá járok 3 fiamat nála szültem és nagyon figyelt rám a szüléseknél abszolút pozitív orvos.
Ha most mész hozzá bármilyen vizsgálatokra most olcsóbban mehetsz!!!!!!!!!A rendelője nagyon felszerelt és igényes.Csak ajánlani tudom mindenkinek fiataloknak, várandós anyukáknak és nyugodtan forduljatok hozzá bármilyen problémával éjjel nappal készen áll!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!