Kinek hány hetesen mondták meg hogy kisfiu vagy kislány lesz?
Figyelt kérdés
2016. febr. 23. 10:59
11/20 anonim válasza:
13. hetin még nem mondták meg, még tippelni se szeretett volna, visszahívott 16. hetire és ott 100% -ra mondta a kisfiút :) Város leghíresebb szonográfusa.
12/20 anonim válasza:
21 hetes ultrahangon, fiu, tisztan latszott szamunkra is
13/20 anonim válasza:
18 hetesen. Igaz, akkor kerültem új dokihoz, ő valószínűleg hamarabb is megmondta volna, az előző dokim nem is foglalkozott vele, simán rávágta, hogy nem látszik.
14/20 anonim válasza:
22 hetesen 4D-n teljesen egyértelműen megmutatta, hogy fiú.
15/20 anonim válasza:
11 hetesen azt mondta a dokim, hogy inkább lány mint fiú, majd a 17. Hetes ultrahangon meg is erősítette hogy lány 😊
16/20 anonim válasza:
14 hetesen uh-n azt mondta"mintha lány lenne", aztán a 19. héten már egyértelműen lányt látott (az lett)
17/20 anonim válasza:
21 hetes vagyok, de még mindig nem tudták megmondani, mert nem mutatta magát. :)
18/20 anonim válasza:
12 hetes terhes voltam és egy olyan öreg ultrahanggéppel, hogy a 32 évemmel "csókolomot" köszönhettem volna neki. Jó szeme volt a dokinak! :D
19/20 anonim válasza:
Már 13. hetesen egyértelműen látszott, hogy kisfiú a 4D-n :)
20/20 anonim válasza:
12 hetesen 4D ultrahangon megkérdeztem a szonográfust és nevetve mondta, hogy nem is látjuk, hogy mekkora kis pasi?? :))) csak nevettünk, nem gondoltam, hogy ilyen hamar tudni fogjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!