Vehetek mar gyerekdolgokat? 24hetes kismama
Figyelt kérdés
Erdekelne a ti velemenyetek is ugyanis a rokonsagba nagyon babonasak ezzel kapcsolatban es aztmondjak a szules elott vegyek meg mindent mert baj lehet belole. Ti is babonasak vagytok?2016. febr. 22. 20:58
11/15 anonim válasza:
Nyugodtan vehetsz, én 26 hetesen vettem meg a babakocsit, mert akkor tudtam a legjobb áron megvenni a kiszemeltet. Az első gyermekemnél még tartottam a babonát, hát nagyon rossz volt.., nem én vettem az első ruhácskáját, stb. Elhatároztam, hogy most én fogok mindent megvenni kiválasztani, sokkal jobb volt. Nem attól lesz baj.
12/15 anonim válasza:
Nem vagyok babonás, egy-két apróságot már vettem az elsőt 13 hetesen,mi még várunk,mert szeretnénk festeni ne kelljen kerülgetni,ráérek még bőven, 18 hetes vagyok.
13/15 anonim válasza:
nem vagyok babonás 9 hetesen találtunk nagyon jó áron egy babakocsit így meg is vettük, 12 hetesen megvettük a kiságyat, következő projekt egy légzésfigyelő+bébiőr mert még ez elég nagy összeg, és most vagyok 20 hetes :D babona ide vagy oda egyszerre nem tudnánk mindent kifizetni így részletekben sokkal könnyebb
14/15 anonim válasza:
tényleg, kérdező, ez érdekes kérdés, a rokonaid hogy csinálták? amúgy ők benn szültek, a férjük otthon töltötte az elemeket a légzésfigyelőbe és vándorolt az ikea-ban egy listával bababútorokat keresgélve és egyedül döntött róluk? Vagy nem értem...
15/15 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat :)
2016. febr. 23. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!