Mennyi volt az ébredési hőtök amikor megtudtátok hogy babát vártok? Feltétlenül 37 fölött kell lennie?
Figyelt kérdés
2010. márc. 31. 16:43
1/7 anonim válasza:
nem kell feltétlenül fölötte lennie, az a lényeg, hogy az alaphőd fölött legyen pár tizeddel.
nekem 36.2 az alaphőm (a ciklus első felében, peteérésig), utána felmegy 36.8-ra.
tehát én 36.8 - 36.9-et produkáltam, amikor megtudtam, hogy babám lesz.
18+6 hetes kismami
2/7 anonim válasza:
Nekem alacsony volt, de nagyon :)
3/7 anonim válasza:
2. vagyok, nekem az alaphőm alatt volt. Elvileg tényleg úgy van, ahogy az 1. válaszoló is írta, kivéve amikor nem :)
4/7 anonim válasza:
37,2 volt reggel és este.De lemegy napközben a normál testhőmre!:)
6hetes km
5/7 anonim válasza:
Én nem mértem sosem a hőmet, csak amikor pozitívat teszteltem, akkor kíváncsiságból. 36,1 volt. :)
Én nem tudom, milyen vagyok én belülről, de most a 23. hétben járok, és van, hogy csak 36 fokot mutat a hőmérő! A plafon a 36,4. :)
6/7 anonim válasza:
Nekem az alaphőm 35,2-35,5 (digitális lázmérővel), a peteérésnél, meg a babuc érkezésénél 35,8-36,0, abból már sejtettem valamit....:)
32 hetes km
7/7 anonim válasza:
Az én alaphőm 36,4 és 36,8 - 36,9 volt a napokban mikor kiderült hogy babát várok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!