Szerintetek is bunkó volt a doki?
Azért kell menned 10 nap múlva, mert a 12 hetes vizsgálatot nem csinálják meg az előtt, hogy a magzat elérné ezt a kort/méretet és inkább később csinálják, mint előbb, hogy megfelelőek legyenek az adatok.
Tudom,h ilyenkor a nyugi nem használ, de ha "a szívhangot holdról is lehetne már hallani", akkor biztos minden rendben.
Az orvos stílusa olyan, amilyen. Orvosa válogatja. Ha teheted válassz másikat, ha nem, akkor sajnos jobb ha megszokod, mert vannak ilyen pokrócok. Nekik a kismama kb. darabra megy, ők nem élik meg mindenkivel a nagy csodát, ami sajnos nagyon lehangoló tud lenni.
Fel a fejjel! :) Foglald el magad és számolj vissza.
Én elmennék másikhoz, ha már ilyen volt. Már csak azért is.
Elvileg 1 hét múlva kéne menned genetikai uh-ra nem? Ott alaposabban megnézik és többet tudnak mondani.
Ha magánorvos volt, otthagynám. Ha sztk-s volt, elmennék másikhoz az sztk-n belül.
Nekem az egyik sztk-s orvos türelmesen, kedvesen magyarázott mindig, rendes szavakat használva, biológiai szakkifejezéseket (természettudománnyal foglalkozom és ezt tudja).
A másik sztk-s orvos is tudta, de teljesen hülyének nézett, cikizett, hogy miért nem megyek táppénzre, már 16. héten vagyok (semmi bajom nem volt), mi szükség van az én munkámra, azt hiszem, ezt majd megköszöni nekem valaki, hogy szakkönyveket olvasgatok meg kutatok?
hát, szabad orvosválasztás van, kérdező, hajrá!:)
37hkm
Ez az ő bénaságára vall... Én is ugyanilyen korú terhességgel voltam most (crl 45), először hüvelyi uh-t csinált a dokim, utána hasit, hogy biztosan jól lássa. A hüvelyin első látásra ott pulzált a szíve, én is jól láttam, a párom is. A hasin nem látszott. De egy mozdulattal lehet kicserélni a vizsgálófejet!
Ja és nekem is 10 nap múlva kell genetikai uh-ra mennem. :-)
Hát, az SZTK-ban bunkók.
Én először nem akartam magándokit fogadni, de aztán rájöttem, hogy jobban teszem.
Az első alkalommal a doki nekemesett, és elkezdett nekem hegyibeszédet tartani, hogy miért nem tudtunk védekezni. Mire mondtam neki, hogy már bocsánat, de tervezett gyerek. Leesett az álla, hogy most akkor maga szülni akar? Hát ja.
Pecsét, aztán helló. A következő alkalommal időpontra mentem, 3 órát vártam, lett volna egy csomó kérdésem, aztán közölte, hogy ő erre nem ér rá.
Hát, ezek után kénytelen voltam magánhoz menni.
A MagneB6-ot én végig szedtem, mert különben nem tudtam aludni, annyira görcsölt a vádlim. Én sem hallottam róla, hogy nem kéne szedni, csak a 36. héttől szokták abbahagyni, mert gátolja a szülés beindulását. Ha legközelebb mész kérdezd meg, hogy miért ne kéne szedni.
Amúgy meg vannak olyan bénák, akik nem találják a szívhangot, bár 11 hetesen már elég nagy, hogy lehessen látni.
A genetikai miatt kell menned 10 nap múlva szerintem, bár ezt neki kellett volna megmondani, hogy miért.
Azt hogy szerinte nem kell szedni, ne vedd kézpénznek, lehet, hogy csak úgy értette, hogy nem muszáj, egyébként érdemes szedni, mert megnövekedett a magnéziumigény a terhesség alatt, sok kell a babának és jót tesz a fejfájásra, idegességre is, mert ezek is sokszor a mg hiány miatt vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!