Szerintetek is bunkó volt a doki?
Ennyiből én nem érzem bunkónak. Az tény, hogy nem csókolt körbe, de ez van.
Ha ennyitől majdnem bőgsz, akkor az kcisit gáz.
En mindig ezt elem at ...Angliában elek es allandoan tapló mind. Főleg a recepción :)
Ez ilyen sajnos
Jól értem, hogy azt mondta ezzel a dokid, hogy gyengék a szívhangok, tehát valami valószínűleg nem stimmel a babával? Vagy végül megtalálta, csak nehezen, de akkor már erős szívhangok voltak (nem a hang erőssége a lényeg, mert az attól függ, hogy mennyire hangosítja fel a gépet, ezért ezt a megjegyzését nem is értem, az UH képen a doki LÁTJA a szív pulzálást, illetve 11 hetesnél már a mozgolódást is, tehát egyértelmű, hogy élő magzat).
Én ebből azt szűröm le, hogy:
1. Ha baj van/lenne a babával, és azt így közölné, akkor az igen, bunkóság
2. Ha minden rendben van, de ő alig talál meg egy 11 hetes magzatot, az vagy az ő bénasága, vagy vacak a gépének a felbontása, vagy a magzat elhelyezkedése akadályozta. Egyik esetben sem jogos az a megjegyzés, ami megijesztheti a kismamát (hiszen minden rendben van végülis), ezért ez nekem sem tetszene, mindegy, hogy bunkóságnak hívjuk, vagy másnak
Egy kismama érzékenyebb, ebben semmi gáz nincs. Főleg, ha idegesen megy UH-ra, hogy megtudja, minden rendben van-e, és nem megnyugtatja az orvos, hanem kétségeket ébreszt benne, ok nélkül (ha okkal, akkor ismétlem, nem így kell közölni).
Mg-mal kapcsolatban: én is ismerek olyan dokit, aki szerint kisterhességben a mg-nak még nincs a méhizomzatra gyakorolt ellazító hatása, ő ilyenkor no-spat ajánl, és csak a terhesség második felétől magnéziumot. Más orvos meg egyáltalán nem engedi a no-spat. Ami biztos, ártani nem ártasz a mG-mal, és ha azt tapasztalod, hogy segít (még ha esetleg placebo is lenne), az már elég, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!